Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Timma ar sešiem tālmetieniem un 20 punktiem palīdz Himki pieveikt Unics

Latviešu basketbolists Jānis Timma svētdien guva 20 punktus Vienotās līgas spēlē, palīdzēdams Maskavas apgabala Himki komandai svinēt uzvaru.

Maskavieši viesos ar rezultātu 98:88 (27:23, 20:23, 29:25, 22:17) pārspēja Kazaņas Unics.

Timma šajā mačā laukumā pavadīja 29 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem un sešus no astoņiem tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pieļāva trīs kļūdas, pārtvēra vienu bumbu, vienu reizi pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un iekrāja 22 efektivitātes koeficienta punktus.

Dairis Bertāns svētdien nespēlēja.

Himki komandā ar 25 punktiem un 13 rezultatīvām piespēlēm izcēlās Aleksejs Šveds, bet tikpat punktus guva un deviņas atlēkušās bumbas izcīnīja Devins Bukers.

Mājiniekiem pa 20 punktiem bija Ērikam Makolumam un Džamars Smits.

Citā spēlē Aigars Šķēle guva astoņus punktus, kamēr viņa pārstāvētā un Roberta Štelmahera trenētā Tallinas Kalev/Cramo" viesos ar 76:75 (20:22, 23:19, 14:21, 19:13) pārspēja Sanktpēterburgas Zeņit.

Tallinieši Eirolīgas klubu Zeņit uzvarēja otro reizi sezonā.

Šķēle spēlēja 28 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no sešiem divpunktu metieniem un abus divus "sodiņus", bet netrāpīja trīs tālmetienus.

Viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, viena pārtverta bumba, piecas piezīmes, trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi un seši efektivitātes koeficienta punkti.

Tallinas komandā ar 29 punktiem izcēlās Kails Vinaless, bet mājiniekiem 18 punkti bija Ostinam Holinsam.

Tikmēr Mareks Mejeris guva sešus punktus un Permas Parma svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas, viesos ar rezultātu 85:83 (19:16, 22:28, 14:15, 30:24) uzveicot Krasnojarskas Jeņisej.

Mejeris 24 minūtēs un 52 sekundēs realizēja divus no trim divpunktu metieniem un abus divus soda metienus, bet netrāpīja grozā divus "trejačus".

Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, trīs kļūdas, viena pārtverta bumba, viens bloķēts metiens, trīs piezīmes, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un četri efektivitātes koeficienta punkti.

Parma komandā rezultatīvākais ar 21 punktu bija lietuvietis Ads Juškēvičs, 

Himki ar 15 uzvarām 16 spēlēs atrodas turnīra tabulas līderpozīcijā, Kalev/Cramo ar septiņiem panākumiem 15 cīņās ir piektā, bet "Parma" ar tikpat uzvarām 16 dueļos ieņem sesto pozīciju.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās VEF Rīga komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja Himki vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi