Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Timmam 13 punkti Himki zaudējumā Eirolīgas mačā

Jānis Timma trešdien guva 13 punktus ULEB Eirolīgas 23.kārtas spēlē, bet viņa un Daira Bertāna pārstāvētā Maskavas apgabala Himki Telavivā zaudēja.

Timmas un Bertāna pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki" viesos bija spiesta piekāpties Telavivas "Maccabi FOX", kas uzvarēja ar 80:77 (20:28, 16:19, 24:13, 20:17).

Timma 32 minūtēs un 40 sekundēs laukumā realizēja trīs no pieciem divpunktu un divus no desmit trīspunktu metieniem, kā arī iemeta vienu no diviem "sodiņiem".

Viņa kontā arī trīs atlēkušās bumbas, pa vienai rezultatīvai piespēlei, pārķertai bumbai, bloķētam metienam, personiskajai piezīmei un izprovocētam noteikumu pārkāpumam pretiniekam, kā arī lietderības koeficients septiņi.

Bertāns nebija spēles pieteikumā.

Viesiem "double-double" - 18 punkti un desmit rezultatīvas piespēles - Aleksejam Švedam, bet par punktu mazāk Jonasam Jerebko. Mājiniekiem Elijam Braientam 21 punkts un sešas zem groziem izcīnītas bumbas.

Toties uzvaru pēdējā minūtē viesos ar Nikolas Mirotiča divpunktnieku izrāva Rolands Šmits un "Barcelona", kas ar 77:76 (18:21, 19:22, 16:23, 24:10) "Valencia" komandu.

Šmits četrās minūtēs un 14 sekundēs laukumā punktus neguva, garām aizmetot visus trīs divpunktu metienus. vēl viņam arī viena kļūda, divas piezīmes un lietderības koeficients mīnus septiņi.

Uzvarētāju labā 26 punkti un astoņas izprovocētas piezīmes Mirotičam, bet mājiniekiem 17 punkti Fernando Sanemeterio.

Belgradas "Crvena zvezda mts" mājās pieveica Atēnu "Panathinaikos Opap" ar 78:73 (9:21, 26:11, 11:25, 32:16).

Uzvarētāju labā 24 punktus guva Kevins Panters, bet viesiem pa 12 punktiem sakrāja Dešons Tomass un Georgijs Papajanis, kurš izcīnīja arī piecas atlēkušās bumbas.

Vēl vienā mačā Sanktpēterburgas "Zeņit" savā laukumā piekāpās Stambulas "Fenerbahce Beko"ar 68:73 (15:19, 17:22, 18:13, 18:19).

Mājinieku rindās pa 16 punktiem sakrāja Ostins Holinss un Gustavo Ajons, bet viesiem 13 punktus iemeta Leo Vestermans.

Turnīra līderpozīcijā ar 20 uzvarām 23 spēlēs ir Stambulas "Anadolu Efes" komanda, kurai ar 17 panākumiem seko "Barcelona" un Madrides "Real", bet tālāk ar 16 uzvarām ir Maskavas CSKA. Maskavas apgabala "Himki" ar deviņām uzvarām ieņem 12.vietu, bet Vilērbānas ASVEL ar tikpat panākumiem ir 14.pozīcijā.

Šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir par divām vairāk nekā iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota maija beigās Ķelnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Iepriekšējā sezonā par ULEB Eirolīgas čempioni astoto reizi kļuva Maskavas CSKA, kas finālspēlē uzveica Stambulas "Anadolu Efes".

Madrides "Real" ir tituliem bagātākā komanda, ULEB Eirolīgā triumfējot desmit reizes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi