Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Anastasija Sevastova Indianvelsā sāk ar uzvaru

Latvijas šā brīža labākā tenisiste Anastasija Sevastova pārvarējusi Indianvelas WTA Masters dāmu vienspēļu turnīra pirmo kārtu, kurā ar 6:2, 3:6, 6:1 pārspēja Lagosteru Vivesu no Spānijas.Pirmajā setā tenisistes vispirms apmainījās uzvarām pie pretinieces serves, un panākuma pie savas serves. Pēc tam cīņa dominēja Sevastova, kura uzvarēja atlikušajos geimos un triumfēja ar 6:2.

Latvijas terniste pirmajā setā ievērojami veiksmīgāk uzbruka ar pēc otrās serves, kā arī realizēja visas trīs breikbumbas. Vivesa realizēja tikai vienu no četrām iespējām gūt punktu pie Sevastovas serves.Otro setu Latvijas tenisiste sāka neveiksmīgi (0:2) un nespēja lauzt cīņas gaitu, piekāpjoties ar 3:6. Šoreiz jau Vivesa bija tā, kura realizēja visas trīs breikbumbas, bet Sevastova vienīgo iespēju palaida garām.Trešajā setā Sevastovai izdevās atsaukt atmiņā pirmā seta panākuma formulu. Pēc zaudējuma pirmajā geimā, nākamajos sešos tika svinētas uzvaras, bet setā gūts panākums ar 6:1.Otrajā kārtā 19 gadus vecā liepājniece tiksies ar bijušo pasaules ranga līderi serbieti Anu Ivanoviču, kura šobrīd nokirtusi uz 28.pozīciju. Tenisistes līdz šim savā starpā nav tikušās.Šonakt ap pulksten 3 pēc Latvijas laika cīņa ar Vivesu priekšā arī Līgai Dekmeijerei. Viņa dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā kopā ar šveicieti Petiju Šnīderi spēlēs ar Vivesu un viņas tautieti Mariju Hosē Martinesu Sančesu. Agri no rīta Indianvelsā startēs arī Ernests Gulbis, kurš kungu vienspēļu turnīrā spēlēs ar šveicieti Marko Kjudinelli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi