Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Divi Briči vienā stafetē

Meita nodos stafetes maiņu tēvam. Patiesībā Ilmārs Bricis ar šīm sacensībām simboliski atvadīsies, lai ģimenes tradīcijas turpinātu meita Anete. Latvijas biatlona izlases galvenais treneris Intars Berkulis Sportacents.com atklājis, ka Pasaules kausa (PK) 3. posma sacensībās svētdien Austrijas augstkalnē Hohfilcenē Anete un Ilmārs Briči startēs Latvijas jauktajā stafetes komandā.

PK 3. posma sacensības sāksies jau ceturtdien ar 10 kilometru sprintu kungiem. Latviju pārstāvēs trīs biatlonisti. Andrejs Rastorgujevs distancē dosies ar 13., Edgars Piksons ar 66. un Rolands Pužulis ar pēdējo - 106. - numuru.

Trešdien Latvijas jauktā komanda Anete Brice, Inga Paškovska, Artūrs Koļesņikovs un Toms Praulītis startēja IBU posma sacensībās Austrijas trasē Obertiliahā, taču nefinišēja, jo tika apsteigti par apli. Rezultātu ailē Latvijai 21. vieta 24 komandu konkurencē.

Hohfilcenē izlases līderi Rastorgujevs un Piksons startēs tikai individuālajās disciplīnās un vēl pirms stafetes sacensībām atgriezīsies Latvijā. Kopā ar Bričiem stafetei pieteiks jauno Pužuli un Žannu Juškāni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi