Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Džošua piekrīt cīņai ar Fjūriju

Bijušais smagsvaru pasaules čempions boksā anglis Entonijs Džošua piekrīt aizvadīt cīņu ar savu tautieti un Pasaules Boksa padomes (WBC) versijas čempionu Taisonu Fjūriju, otrdien paziņoja viņa menedžeru komanda.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Fjūrijs piedāvāja Džošua aizvadīt cīņu līdz gada beigām. Turklāt Fjūrijs vēlējās no cīņas balvu fonda saņemt vismaz 60 procentus.

Džošua otrdien pārpublicēja sociālajos medijos savas menedžmenta komandas 258 paziņojumu, kurā teikts, ka viņš piekrīt cīņai. 258 un MatchroomBoxing var apliecināt, ka Džošua piekrīt Fjūrija izteiktajam piedāvājumam aizvadīt cīņu 3.decembrī."

Jau vēstīts, ka anglis Džošua augusta beigās atkārtoti tikās ar ukraini Oleksandru Usiku un atkal piedzīvoja zaudējumu pēc punktiem, nespējot atgūt Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācija (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas, kā arī Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) titulu.

Pats Fjūrijs par karjeras beigām paziņoja aprīlī, kad cīņā par WBC jostas saglabāšanu pieveica tautieti Dilianu Vaitu.

34 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 33 cīņas. Viņa kontā 32 uzvaras, no kurām 23 priekšlaicīgas, un viens neizšķirts. Pret ASV bokseri Deonteju Vailderu 2020.gada februārī izcīnīto WBC čempiona jostu viņš aizstāvējis divas reizes.

32 gadus vecais Džošua ir 2012.gada Londonas olimpisko spēļu čempions smagsvariem, bet profesionālajā boksā aizvadījis 27 cīņas, kurās izcīnījis 24 uzvaras (22 priekšlaicīgas) un piedzīvojis trīs zaudējumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi