Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Olimpietis Nakoņečnijs ar ģimeni Rīgā atklāj jaunu un modernu peldēšanas apmācību centru

Svētdien, 10. septembrī, pludmales sporta un atpūtas centrā Palms Beach Club, kas atrodas netālu no Starptautiskās lidostas Rīga pie Ulmaņa gatves pārvada (Mūkupurva iela 1c), olimpietis Ruslans Nakoņečnijs ar ģimeni pozitīvā un svinīgā gaisotnē oficiāli atklāja peldēšanas apmācību centru SWIM Baltic, kas būs pieejams gan aktīvā dzīvesveida piekritējiem, gan profesionāļiem. Peldēšanas prasmes tur varēs apgūt arī bērni.

Saulainajā svētdienā, kad Latvijā svinēja Tēva dienu, uz modernā peldēšanas apmācību centra “SWIM Baltic” atklāšanas svētkiem bija ieradies kupls skaits viesu un interesentu.

Klausoties “Fomkin band” muzikālajā pavadījumā, skaistajās un mājīgajās telpās draudzīgā atmosfērā viesi baudīja šampanieti un gardas uzkodas. Lai labāk iepazītu jaunatklāto centru, interesentiem bija iespēja piedalīties aizraujošā un intelektuālā orientēšanās spēlē un loterijā, kur varēja laimēt abonementus “SWIM Baltic” apmeklējumiem. 

Sportiskie ukraiņi Ruslans un Alīna Nakonečniji 2014.gadā bija spiesti pārcelties no savas valsts uz Latviju. Peldētāja Alīna pēc dzīvesvietas maiņas laida pasaulē meitiņu un sāka strādāt par peldēšanas treneri. Tikmēr Ruslans zem Latvijas karoga turpināja sportot augstākajā līmenī modernajā pieccīņā (paukošana, peldēšana, jāšana, šaušana, skriešana) un guva panākumus, uzvarot Pasaules kausa posmā, iegūstot 28. vietu Rio olimpiskajās spēlēs, kā arī izcīnot bronzu 2018. gada Eiropas čempionātā. Diemžēl gūtā trauma liedza viņam turpināt profesionālā sportista gaitas, tāpēc Ruslans arī pievērsās trenera darbam. Šo gadu laikā izveidojās paliels audzēkņu loks, līdz ar to sekoja loģisks turpmākais solis, proti, pašiem veidot savu sporta centru, kur mācīt peldēšanu. Iecere tika realizēta, paplašinot esošo pludmales sporta un atpūtas centru “Palms Beach Club” un izveidojot tur “SWIM Baltic” sporta centru ar starptautiskajiem standartiem atbilstošu peldbaseinu un modernu trenažieru zāli. Atklāšanas pasākumā apmeklētāji pauda sajūsmu pēc jauno trenažieru izmēģināšanas. 

“SWIM Baltic” ir Nakoņečniju dibinātā peldēšanas skola, kas sniedz vairākus apmācības veidus dažādiem vecumiem un sagatavotības līmeņiem profesionālu treneru vadībā. “SWIM Baltic” piedāvā fitnesa nodarbības ūdenī, peldēšanas apmācības gan individuāli, gan arī grupās, kā arī peldēšanas nodarbības bērniem dažādās vecuma grupās. “SWIM Baltic” viens no galvenajiem mērķiem ir sagatavot peldētājus tādā līmenī, lai viņi ar panākumiem varētu startēt Latvijas čempionātos un starptautiskajās sacensībās.

Jaunatklātais peldbaseins ir 25m garš, ar vienmērīgu 1,3 metru dziļumu un aprīkots ar četriem celiņiem. Tur varēs nodarboties ne tikai amatieru, bet arī profesionālā līmenī. Īpaši jāizceļ baseina siltais ūdens, kas būs 28 grādi, ļaujot nodrošināt apmācības un treniņus visu vecuma peldēšanas interesentiem, tajā skaitā arī bērniem pat no 3 gadu vecuma. Blakus baseinam ir speciāli izveidots un aprīkots mazs baseins ūdens aerobikai, kas veicinās ļoti efektīvu fiziskās formas uzlabošanu, bet relaksācijas nolūkiem ir uzbūvēts džakuzi un saunas.

Pasākuma laikā apmeklētāji varēja iepazīties ar “SWIM Baltic” treneru korpusu, kur bez paša Ruslana Nakoņečnija, kurš pamatā trenēs pieaugušos startiem sacensībās peldēšanā, modernajā pieccīņā, triatlonā un garākajās triatlona distancēs jeb “ironmen”, būs gan peldēšanas, gan citu sporta jomu atzīti un pieredzējuši treneri – sporta meistari peldēšanā, mākslas vingrošanā, starptautisku deju sacensību laureātes, pasaulē labi zināmā Vaganova baleta akadēmijas absolvente, Spēka sporta un aerobikas federāciju sertificēta trenere. Tādējādi būs iespējas apmeklēt arī fitnesa, aerobikas, deju, stiepšanās nodarbības, kā arī apgūt baleta pamatus.

Šāda daudzveidība veicinās ģimeņu iesaisti lieliskā un aktīvā laika pavadīšanā. Šāds moderns centrs dos iespēju katram atrast sev piemērotāko un interesējošāko nodarbi, proti, peldēt, uzlabot fizisko formu ūdens aerobikā, darboties trenažieru zālē, spēlēt pludmales volejbolu vai pludmales tenisu, mundrumu iegūt fitnesa vai aerobikas nodarbībās. Visi interesanti ir laipni aicināti sportot un atjaunot enerģiju jaunatklātajā sporta kompleksā “SWIM Baltic”.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi