Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas pāris izcīna sudrabu pasaules čempionātā LA dejās

Vācijā notikušajā pasaules čempionātā Latīņamerikas (LA) dejās Pasaules Sporta deju federācijas (WDSF) profesionāļu divīzijā rīdzinieki Marts Smolko un Tīna Bazikina 25 pāru konkurencē ļoti spraigā cīņā ieguva cerēto 2.vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Lai noskaidrotu labākos WDSF izveidotajā profesionāļu divīzijā LA dejās, Leipcigā sacentās 25 pāri no 14 valstīm. Viskuplāk bija pārstāvēta Itālija, kuras 9 pāri veidoja vairāk nekā trešdaļu no visiem čempionāta dalībniekiem kopā. Bez vairākām Eiropas valstīm bija pārstāvēta arī Japāna un Austrālija.

Kopš pārnākšanas 2018.gadā no amatieriem tieši uz šo profesionāļu divīziju kārtējo pārliecinošu uzvaru izcīnīja Gabriele Gofredo un Anna Matus no Moldovas, tiekot pie trešā titula.

Marts Smolko ar Tīnu Bazikinu vairākus gadus ir bijuši otrie, un uz šādu vietu pretendēja arī šogad. Mūsu pārim nācās sīvi cīnīties ar salīdzinoši nesen uz profesionāļu divīziju pārnākušajiem Kirilu Kolpašņikovu un Jūliju Remizovu. Krievijas pāris pavisam nedaudz labāko rezultātu Sambā un Džaivā, bet Marts ar Tīnu ar lielāku starpību bija priekšā pārējās trijās dejās Ča-Ča-Ča, Rumbā un Pasodoblē. Līdz ar to Latvijas pāris jau piekto reizi ieguva otro vietu pasaules čempionātā profesionāļu divīzijā.

Tikmēr Kolpašņikova un Remizovas bronza bija viņu pirmā kopīgā medaļa  pasaules čempionātos. Krievijas dejotāji pirms tam amatieru kategorijā savā valstī spēcīgā konkurencē nebija labāko desmitniekā, tāpēc pirms četriem gadiem nolēma veidot veiksmīgu karjeru ar augstām vietām WDSF profesionāļu divīzijā.

Fināla sešinieku noslēdza divi Itālijas un viens Krievijas pāris. Tālo zemju Austrālijas un Japānas dejotāji nepārvarēja pirmo kārtu un netika labāko 18 vidū.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi