Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Pēc mājinieka Bardē uzvaras Tour de France 18.posmā Frūme pietuvojas triumfam kopvērtējumā

Francijas riteņbraucējs Romēns Bardē no _AG2R La Mondiale _komandas ceturtdien pirmo reizi savas karjeras laikā uzvarēja kādā no prestižā daudzdienu velobrauciena Tour de France posmiem.

Pašlaik 24 gadus vecais Bardē bija labākais sacensību 18.posmā, kur dalībniekiem bija jāveic 186,5 kilometrus garš posms. Francūzis finišu sasniedza vienatnē, to paveicot pēc piecām stundām trim minūtēm un 40 sekundēm.

Šī bija tikai otrā reize šī gada Tour de France velobraucienā, kad kādā no posmiem uzvar mājinieks. Zīmīgi, ka arī iepriekš to paveica AG2R La Mondiale braucējs - astotajā posmā labākais bija Aleksis Vuilermo.

Tikmēr ceturtdien otro vietu, atpalikdams no uzvarētāja 33 sekundes, izcīnīja cits francūzis Pjērs Rolāns no Europcar komandas, bet trešais vēl pēc 59 sekundēm bija kolumbietis Viners Anakona (Movistar).

Savukārt velobrauciena kopvērtējuma līderis brits Kristofers Frūme no Sky vienības šoreiz bija 12.vietā, finišu šķērsojot grupā, kas atpalika par trim minūtēm un divām sekundēm.

Tiesa, Frūmem izdevies saglabāt velobrauciena kopvērtējuma līdera godu, par trim minūtēm un desmit sekundēm apsteidzot kolumbieti Nairo Kvintanu (Movistar). Tikmēr trešo vietu ieņem Kvintanas komandas biedrs spānis Alehandro Valverde, kurš no līdera atpaliek par četrām minūtēm un deviņām sekundēm.

Tour de France velobrauciens norisināsies līdz svētdienai, sacīkstēm noslēdzoties Parīzē. Prestižās sacīkstes notiek 102.reizi.

Latvija šogad velobraucienā netiek pārstāvēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi