Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Slovēnis Polancs izcīna uzvaru piektajā Giro d'Italia posmā

Uzvaru piektajā daudzdienu velobrauciena Giro d'Italia posmā trešdien izcīnīja slovēņu riteņbraucējs Jans Polancs, kurš pārstāv Lampre-Merida vienību.Polancs 152 kilometrus garo distanci veica četrās stundās deviņās minūtēs un 18 sekundēs. Par minūti un desmit sekundēm no uzvarētāja atpalika Latvijas riteņbraucēja Alekseja Saramotina pārstāvētās IAM komandas braucējs Silvēns Šavanels no Francijas.

Tikmēr trešo vietu ieņēma itālis Fabio Aru (Astana), kuram tāds pats finiša laiks kā Šavanelam.Savukārt Saramotins finišu sasniedza 59 sportistu grupā 19 minūtes un 34 sekundes aiz uzvarētāja, un Latvijas riteņbraucējs tika klasificēts 171.pozīcijā.Polancs ir tikai otrais slovēnis, kuram izdevies uzvarēt kādā no Giro d'Italia posmiem. Pagājušajā gadā tas izdevās viņa tautietim Lukam Mezgecam, kurš pārstāv Giant-Shimano vienību.Par jauno kopvērtējuma līderi kļuvis divkārtējais prestižā daudzdienu velobrauciena Tour de France uzvarētājs spānis Alverto Kontadors (Tinkoff - Saxo), kurš par divām sekundēm apsteidz Aru. Savukārt trešo vietu pēc pieciem posmiem ieņem Sky vienību pārstāvošais austrālietis Ričijs Porte, kurš no Kontadora atpaliek par 20 sekundēm.Zīmīgi, ka Kontadors pēc līdera _rozā krekla _saņemšanas ne reizi to nav zaudējis.Tikmēr Saramotins, no spāņa atpaliekot stundu 25 minūtes un trīs sekundes, ieņem priekšpēdējo, 189.vietu.Kopumā šogad Giro d'Italia velobraucienā tiks veikts 21 posms, bet sacensības noslēgsies 31.maijā.Kāds no Latvijas riteņbraucējiem šajā velobraucienā piedalās pēc trīs gadu pārtraukuma.Pērn par_ Giro d'Italia _uzvarētāju kļuva Kolumbijas riteņbraucējs Nairo Kvintana, kurš šogad sacensībās nepiedalās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi