Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 31. augusts
Aigars, Vilma

Vīgants un Kaparkalējs Madonā izcīna uzvaru komandu sprintā Pasaules kausā rollerslēpošanā

Latvijas sportisti Lauris Kaparkalējs un Raimo Vīgants ceturtdien Madonā "Smeceres sila" trasē Pasaules kausa posmā rollerslēpošanā izcīnīja uzvaru komandu sprintā, informē rīkotāji.

Vīriešu elites grupā latvieši finišēja 20 minūtēs un 55,47 sekundēs, par pusotru sekundi pārspējot norvēģus Andrēasu Bergslannu un Hermanu Skramu Boterūdu, kamēr trešie bija zviedri Ēriks Fransons un Simons Karlsons. 

Starp astoņām junioru komandām ātrākie bija zviedri Ville Juterdāls un Jūnatans Lindbergs, bet otrā vieta Latvijas sportistiem Dāvim Kalniņam un Jēkabam Skolniekam. Sieviešu grupā uz starta līnijas kāpa 12 komandas, Kitijai Auziņai kopā ar Samantu Krampi ierindojoties piektajā vietā.

Sestdien sacensības pārcelsies uz pilsētas ielām, kur uz Raiņa ielas no plkst.16 sāksies 200 supersprinta disciplīna. Savukārt svētdien no plkst.10 notiks masu starts pa pilsētas centrālajām ielām.

Otrais posms no 14. līdz 18.augustam Ščučinskā, Kazahstānā, bet trešais, kas būs arī pasaules čempionāts no 12. līdz 15.septembrim noslēgsies Itālijā.

Pirmais Pasaules kauss rollerslēpošanā Latvijā tika rīkots 2004.gadā - Priekuļos, bet Madonā šogad plānots aizvadīt jau devīto Pasaules kausa posmu, 2019.gadā organizēts pasaules čempionāts. Pērn notikušajā PK posmā no Latvijas sportistiem uz goda pjedestāla kāpa Lauris Kaparkalējs, Linda Kaparkalēja un Raimo Vīgants.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi