Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Zutis: Cīņa pret Briedi ir pilnīgi iespējama

Latvijas bokseris Kristaps Zutis intervijā žurnāla Sporta Avīze februāra numuram atklāj, ka viņa cīņa pret 11 mēnešus pretvalstisku nostāju izrādījušo Mairi Briedi ir pilnīgi iespējama un bijušais pasaules čempions pat esot nosaucis konkrētu naudas summu, ko par to vēlas saņemt.

Zutis savas karjeras laikā 12 profesionālā boksa cīņās, kurās fiksēts rezultāts, guvis septiņas uzvaras, kamēr Briedis 30 cīņās izcīnījis 28 panākumus. Līdz šim pēdējo dueli Briedis aizvadīja pērnajā jūlijā, Austrālijā piekāpjoties Džejam Opetaijam, tomēr pēc viņa neviennozīmīgā viedokļa par karu Ukrainā to nepārraidīja neviena Latvijā pieejama televīzijas kompānija. Zutis, kurš savu lielāko popularitāti ieguvis, pateicoties mutīgajiem izteikumiem sociālajos tīklos, paudis viennozīmīgu atbalstu Ukrainai un pēdējā laikā asi nostājies pret Briedi.

“1. aprīlī vēlos aizvadīt MMA dueli, 29. aprīlī gaidāms Fight Night Liepāja šovs, bet maijā man gribētos pacīnīties vai nu ar Danielu Riekstiņu vai Ragaino (Mairi Briedi) un tad varētu boksam mest mieru,” intervijā stāsta Zutis, paužot uzskatu, ka cīņa pret Briedi ir reālāk iespējama, nekā bijušā pasaules čempiona tikšanās ar jūtūberi Džeiku Polu, ko viņš internetā izaicina jau vairākus gadus. “Esmu dzirdējis baumas, ka viņš vai kāds no viņa komandas gājis pie LNK Boxing un prasījis cīņu pret Zuti, pat nosaucot konkrētu summu, ko vēlas saņemt. Tāpēc cīņa ir pilnīgi iespējama. Viņš jau grib cīnīties pret blogeriem, bet Latvijā labākais blogeris bokseris ir Kristaps Zutis.”

“Nekad nebūs attaisnojama situācija, ja es ienāktu tavā virtuvē un sāktu uzstādīt noteikumus, kā tev jāēd, kas tev jādara un kur tu dzīvosi,” par Krievijas iebrukumu Ukrainā saka Zutis, paužot, ka, neskatoties uz dažādiem dzīves pavērsieniem, cenšas allaž saglabāt pozitīvu noskaņojumu. “Domāju, katram vajadzētu no rīta pieiet pie spoguļa un teikt: nu, vecīt, šodien ir kārtējā diena mūsu fantastiskajā dzīvē. Ne vienmēr tas sanāk, bet cenšos tā domāt. Ar pozitīvu noskaņojumu ir vieglāk iet cauri mēsliem.”

Pilna intervija ar Kristapu Zuti, kurā viņš stāsta par to, kāpēc regulāri apmeklē bērnunamus un piedalās labdarības akcijās, kā augusi boksa popularitāte mūsu valstī, kādas profesijas pārstāvji boksa treniņos sit visstiprāk, vai kādreiz viņu redzēsim politikā un daudzām citām tēmām, lasāma februāra Sporta Avīzes numurā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi