Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Real uzbrucējam Jovičam par paškarantīnas neievērošanu draud kriminālatbildība

Spānijas futbola granda Madrides Real uzbrucējam Lukam Jovičam, par paškarantīnas neievērošanu pēc atgriešanās Serbijā, draud kriminālatbildība.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Spānijas basketbola vienības Madrides Real basketbolistam Trejam Tompkinsam pagājušajā ceturtdienā konstatēta saslimšana ar Covid-19 vīrusu, kā rezultātā karantīnā ievietota visa komanda, kā arī futbola vienība Madrides Real.

Futbola komanda karantīnā tika ievietota, jo abi sporta veidu vienības treniņus aizvada vienā arēnā.

Par šādu rīcību Jovičs un citi profesionālie sportisti, kuri iztiku pelna aiz Serbijas robežām, trešdien notikušajā preses konferencē saņēma skarbu kritiku no premjerministres Anas Brnabičas.

"Starp futbola zvaigznēm, kas pelna miljonus, mums ir slikti piemēri. Daži spēlētāji neuzskatīja par vajadzību pēc atgriešanās dzimtenē 14 dienas pavadīt paškarantīnā," kritiku Joviča un citu futbolistu virzienā veltīja premjerministre.

Brnabiča neilgi pēc tam lūdza visus izlases spēlētājus iespēju robežās neatgriezties mājās, kā rezultātā būtu vieglāk ierobežot Covid-19 vīrusa izplatību. Līdz šim Serbijā atgriezušies vairāk nekā 45 000 valsts piederīgo un amatpersonu sniegtā informācija liecina, ka liela daļa no šiem cilvēkiem nav ievērojuši karantīnas noteikumus.

"Tā vietā, lai pavadītu laiku paškarantīnā, viņš "izballējās" pa visu Belgradu," vēsta vietējais laikraksts Blic

Tāpat sportista rīcību novērtēja arī valdības atbalstītais laikraksts Informer. "Luka izdarīja kaut ko patiesi stulbu. Viņš Madridē pameta karantīna zonu un, neraugoties uz ieteikumiem nebraukt mājās, taisnā ceļā ieradās Belgradā. Futbolists kādu laiku, visticamāk, nedosies laukumā, jo viņam nāksies stāties tiesas priekšā."

Tikmēr Kurir avīzes pirmās lapas rotāja uzraksts - Ei, puis, tu gribi mūs nogalināt? Laikraksts vēsta, ka Jovičs valstī atgriezies, lai nosvinētu savas draudzenes jubileju.

Serbijas valdība kopš trešdienas ir noteikusi komandantstundu, kas paredz, ka pēc laika posmā no astoņiem vakarā līdz pieciem rītā, uz ielas nedrīkst atrasties neviens cilvēks. Valdība šo lēmumu pieņēma, jo iedzīvotāji pārāk vienaldzīgi uztvēruši iepriekš sniegtos norādījumus.

 

Top komentāri

mjā
m
Ja dažus iesēdinātu, citi mazāk vazātos apkārt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi