Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ančeloti pēc Napoli uzvaras pār Liverpool aicina neieslīgt eiforijā

Itālijas A sērijas futbola komandas Napoli galvenais treneris Karlo Ančeloti pēc otrdien izcīnītās uzvaras UEFA Čempionu līgas mačā aicina neieslīgt eiforijā.

Jau ziņots, ka Napoli otrdien apakšgrupu turnīra pirmās kārtas spēlē ar 2:0 uzveica iepriekšējās sezonas čempioni Liverpool no Anglijas premjerlīgas.

"Par ko eiforija?," uz žurnālistu jautājumiem preses konferencē atbildēja Ančeloti. "Uzvarējām pirmo maču, tā bija laba pārbaude, pēc kuras esam sapratuši, ka varam sasniegt labu rezultātu."

"Tā ir tikai viena uzvara, bet, jā, tā ir devusi mums pārliecību, ka spējam cīnīties ar šobrīd Eiropā labāko komandu. Ir pierādījies, ka šī komanda var demonstrēt labu sniegumu un upurēties," skaidroja Ančeloti.

Abas komandas arī iepriekšējā sezonā cīnījās grupu turnīrā, kur apmainījās minimālām uzvarām.

"Komandā parādījušies svarīgi spēlētāji, kuri uzlabojušo kvalitāti, kā arī parādījuši pavisam citu raksturu," atzīmēja Ančeloti.

Neapoles vienības stūrmanis atzīmēja, ka komandas minimālais uzdevums nav tikai izkļūšana no apakšgrupas.

"Paldies Jirgenam Klopam, kurš atzina, ka varam uzvarēt šajā turnīrā, tomēr priekšā ir tāls ceļš. Tagad mums jādomā, kā progresēt grupu turnīra gaitā," uzsvēra Ančeloti.

Mājinieki pirmos vārtus guva vien astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad pēc Endrū Andersona itkā veikta pārkāpuma uz viesu vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens.

"Nedomāju, ka tur bija jādod "pendele". Varu vien pārliecinoši teikt, ka tur nebija jābūt 11 metru soda sitienam. Pretinieks palēcās pirms kontakta," secināja Liverpool galvenais treneris Klops.

Liverpūles komanda ir pirmā čempione kopš 1994.gada, kas zaudējusi nākamās sezonas pirmo spēli.

"Sāpīgi, jo mums bija labas iespējas. Bija atklāta spēle ar daudz pretuzbrukumiem, kuru nerealizējām. Tā ir problēma. Pieņēmām sliktus lēmumus un mums jāakceptē spēles rezultātus," stāstīja Liverpool stūrmanis.

Trešdien tiks aizvadīts vēl astoņas pirmās kārtas spēles.

UEFA Čempionu līgā 32 komandas sadalītas astoņās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, bet trešo vietu ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā, kuru sāks no izslēgšanas turnīra pirmās kārtas.

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja tiks noskaidrota 30.maijā Stambulā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Liverpool, kas finālā divu Anglijas premjerlīgas komandu duelī ar 2:0 uzvarēja Totenhemas Hotspur.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi