Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ar cerību atspēlēties

Minimāls zaudējums izbraukumā saglabā intrigu pirms atbildes spēles. Latvijas čempionvienība FK Valmiera trešdien Jāņa Daliņa stadionā UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas atbildes spēlē spēkosies ar Slovēnijas čempioniem Ļubļanas Olimpija futbolistiem. Sākums pulksten 18.00.

Pirmajā spēlē trīs minūtes pirms beigām FK Valmiera viesspēlētāja no Senegālas Meisa Diopa gūtie vārti samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (1:2) un deva cerību uz labvēlīgu iznākumu divu spēļu summā. Pāra favorīts ir Ļubļanas Olimpija, tomēr vienā spēlē viss ir iespējams. Ja arī būs rezultatīva spēle, vienāda rezultāta gadījumā priekšrocības neiegūs viesu komanda, jo uzvarētāja noteikšanai summā vairs neņem vērā izbraukumā vairāk gūtos vārtus.

Galvenais treneris Jurģis Kalns pēc pirmās spēles atzina, ka pirmajā puslaikā taktiskajā izpildījumā bijušas nepilnības. "Ja labā mala pildīja norādījumus, tad kreisā mēģināja darīt to pašu, bet pēc plāna bija paredzēts, ka katra mala darbojas savādāk. Arī pretinieks katrā malā spēlēja savādāk. Nesanāca ar vēsu galvu iziet no presinga. Uzstādījums bija no tā iziet, lai paņemtu bumbu zem kontroles."

Trešdien Valmieras stadionā pirmo reizi norisināsies Eirokausu spēle. Pagājušajā gadā FK Valmiera UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas spēli pret Maķedonijas komandu Tetovas Shkendija aizvadīja Daugavas stadionā Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Regbija klubs Livonia apņēmušies atgūt titulus

Viena no vadošā Baltijas regbija kluba Livonia visa līmeņa komandas pirms sezonas ir labi sagatavojušās, lai jau šajā sezonā papildinātu kluba kausu galeriju. Galvenais komandas mērķis – atgūt Latv...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi