Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Augsta barjera pirmajā kārtā

Čempionu līgas kvalifikāciju Valmiera FC sāks pret Ļubļanas Olimpija

Pusotru nedēļu pēc Stambulā notikušās UEFA Čempionu līgas finālspēles Nionā oficiāli iezīmēta taciņa pretendentiem uz Eiropas kausu grupu turnīriem jaunajā sezonā. Teorētiski līdz nākamā gada jūnijā Vemblija stadionā paredzēto finālu var tikt arī Latvijas čempionvienība Valmiera FC, kam gan jāpārvar ļoti daudz augstu barjeru šī utopiskā mērķa sasniegšanai. Pirmā no tām – kvalifikācijas pirmajā kārtā pret Slovēnijas čempionu Ļubļanas Olimpija. Pirmos pretiniekus nomināli trešā spēcīgākā Eirokausu turnīra UEFA Konferences līgas kvalifikācijā uzzināja Riga FC un pērn grupu turnīru sasniegušais RFS, bet Latvijas kausa ieguvējs FK Auda šo turnīru sāks no kvalifikācijas otrās kārtas.

Lai gan pirms izlozes klubi pēc reģionālā principa tika sadalīti mazākās grupiņās un starp iespējamiem pretiniekiem bija arī kaimiņvalstu Lietuvas un Igaunijas komandas, visām trīs pirmajā kārtā iesaistītajām Latvijas Eirokausu pārstāvēm priekšā tāli un no loģistikas viedokļa sarežģīti izbraukumi. Čempionu līgas debijā Valmiera FC pretinieks būs Slovēnijā pēc četru gadu pārtraukuma titulu atguvušais Olimpija.

Pirms gada Čempionu līgas zarā sāka un vēlāk Konferences līgas grupu turnīru sasniedza RFS, kam pirmajā kvalifikācijas kārtā jāspēlē pret Skopjes Makedonija, bet virslīgas līderis Riga FC spēlēs pret Reikjavīkas Vikingur

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi