Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Bosniešu futbola fani sajaukuši Latviju ar Lietuvu

Vairāki Bosnijas un Hercegovinas futbola fani pagājušajā nedēļā Lietuvas vietā netīšām ieradušies Latvijā, tāpēc nav redzējuši, kā viņu iemīļotā izlase pirmoreiz vēsturē kvalificējas Pasaules kausa finālturnīram, vēsta portāls inserbia.info.

Pagājušajā otrdienā notikušajā spēlē bosnieši ar rezultātu 1:0 Kauņā pārspēja Lietuvu un svinēja uzvaru apakšgrupā, kas nozīmēja automātisku ceļazīmi uz finālturnīru. Gaidot nozīmīgo panākumu, Kauņā ieradās aptuveni 6000-7000 viesu komandas līdzjutēju.

Tomēr ne visi fani redzēja šo maču, jo, kā atklājis bosniešu līdzjutējs Hariss Tresnjo, viņš ar vairākiem draugiem netīšām ieradušies Rīgā.

"Es ar pāris draugiem devos uz maču, tomēr Lietuvas vietā nokļuvām Latvijā. Sajaucām, kad pirkām ceļojuma biļetes, nepamanot, ka gatavojamies doties uz nepareizo valsti," stāstījis Tresnjo. "Kad ieradāmies tur, redzējām, ka ir klusums un apkārt nav citu fanu."

"Angliski jautājām cilvēkiem, kur atrodamies un kur tiks spēlēts futbola mačs. Teicām, ka esam no Bosnijas un Hercegovinas, lai atbalstītu mūsu komandu, bet viņi tikai smējās un teica, ka esam tālu no nepieciešamā stadiona," atklāja bosnietis. "Kāds jaunāks puisis tad mums izskaidroja, ka esam nepareizā valstī, jo spēle tiek aizvadīta Lietuvā, nevis Latvijā."

Tresnjo stāstīja, ka viņš nekad nav atšķīris Latviju no Lietuvas, un atzina, ka draugi bijuši dusmīgi uz cilvēku, kurš pircis biļetes. Tomēr kopumā viņi Latvijā labi pavadījuši laiku - atraduši kādu kafejnīcu, kurā tiek pārraidīta viņus interesējošā futbola spēle, un, to skatoties, dzēruši daudz vietējo alu.

"Šo stulbību atcerēšos visu savu turpmāko dzīvi," stāstu nobeidzis bosnietis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi