Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Čempionu līgas ceturtdaļfinālā iekļūst PSG un Atletico

Parīzes Saint-Germain un Madrides Atletico komandas trešdien iekļuva UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā.

Parīzes "Saint-Germain" savā laukumā ar 2:0 (2:0) pārspēja Dortmundes "Borussia".

Divu spēļu summā ar 3:2 pārāki bija Parīzes futbolisti, iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Parīzes klubs izvirzījās vadībā divu spēļu summā jau pirmajā puslaikā. Vispirms Neimārs pēc stūra sitiena 28.minūtē kritienā ar galvu iedzina bumbu dortmundiešu vārtos, bet kompensācijas laika pirmajā minūtē pretuzbrukumā centrējumu gar vārtiem ar kājas pielikšanu, mainot bumbas lidojuma virzienu, pabeidza aizsargs Huans Bernats, panākdams 3:2 divu spēļu summā.

Pēc minimāla zaudējuma pirmajā spēlē viesos pērnā gada čempione "Liverpool" savā laukumā ar 2:3 (1:0, 0:0, 1:3) zaudēja Madrides "Atletico", piekāpjoties ar 2:4 arī divu maču summā.

Liverpūlieši jau pirmajā puslaikā izlīdzināja rezultātu divu maču summā, 43.minūtē pēc centrējuma no laukuma stūra ar galvu bumbu vārtos raidot Džeordīno Vijnaldumam. Tāds rezultāts saglabājās līdz pamatlaika beigām, un nācās spēlēt 30 minūšu pagarinājumu.

Pagarinājuma pirmajās septiņās minūtēs tika iesists divreiz vairāk vārtu nekā pirms tam vairāk nekā 90 minūšu laikā. Vispirms 94.minūtē 2:0 Robertu Firminu pēc centrējuma vispirms ar galvu trāpīja bumbu pa vārtu stabu, bet atlēkušo jau ar kāju raidīja vārtos, panākot 2:1 divu spēļu summā.

Tomēr pēdējo vārdu, pat trīs, teica "Atletico" futbolisti. 97.minūtē un papildlaika pirmās daļas pievienotajā minūtē divus vārtus guva Markoss Jorente, bet pēdējās šaubas par uzvarētāju izgaisināja Alvaro Morata papildlaika otrās daļas kompensācijas laika pirmajā minūtē, panākot uzvaru arī Liverpūlē - 3:2.

Nākamās divas astotdaļfināla spēles notiks 17.martā, kad Turīnas "Juventus" uzņems Lionas "Olympique", bet Madrides "Real" viesosies Mančestrā pie "City". Dienu vēlāk spēlēs Minhenes "Bayern" - Londonas "Chelsea" un "Barcelona" - "Napoli".

UEFA Čempionu līgā 32 komandas bija sadalītas astoņās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Apakšgrupas divas labākās komandas iekļuva UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, bet trešo vietu ieguvējas sezonu turpināja UEFA Eiropas līgā, dalību tajā uzsākot no izslēgšanas turnīra pirmās kārtas.

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja tiks noskaidrota 30.maijā Stambulā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta "Liverpool", kas finālā divu Anglijas premjerlīgas komandu duelī ar 2:0 uzvarēja Totenhemas "Hotspur".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi