Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FIFA piešķir papildu finansējumu LFF treneru izglītībai

Starptautiskā futbola asociāciju federācija (FIFA) apstiprinājusi 47 475 ASV dolāru (43 000 eiro) finansējuma piešķiršanu Latvijas Futbola federācijai (LFF) dažādu treneru izglītības kursu organizēšanai, vēstī LFF.

FIFA pieņēma lēmumu, balstoties uz LFF veidotā projekta pieteikumu un tā izmaksu tāmi. Summa tiks pārskaitīta vienā maksājumā, tādējādi sedzot 2016. līdz 2018.gada semināru un apmācību radušās izmaksas.

"Treneru izglītība ir viens no pamatiem futbola attīstībai valstī, un mēs turpinām aktīvi strādāt pie šī futbola attīstības bloka. Tā ir arī LFF prioritāte, un tas tika ņemts vērā, pretendējot uz projektiem finansējuma piesaistei tieši treneru izglītības segmentam. Ticu, ka tas dos būtisku pienesumu ilgtermiņā," uzsvēra LFF prezidents Kaspars Gorkšs. "Pirms stāšanās amatā kandidātu programmā paudu viedokli, ka LFF ir jānodrošina iespēja treneriem smelties pieredzi un zināšanas dažādās apmaiņas programmās gan tepat Latvijā, gan ārzemēs, ka LFF jānodrošina ārvalstu speciālistu vizītes, lekcijas un praktiskas nodarbības dažādos Latvijas reģionos."

"Attiecības ar starptautiskajām futbola organizācijām ir viena no LFF prezidenta galvenajām funkcijām. Esmu gandarīts, ka LFF Izglītības daļai būs vairāk iespēju papildus semināru, kursu rīkošanai, no kā iegūs visa Latvijas futbola sabiedrība," sacīja Gorkšs.

Saskaņā ar šo vienošanos LFF piekrīt iepriekš norādīto summu novirzīt FIFA "Forward" programmas ietvaros iekļautām aktivitātēm, kā arī informēt FIFA par jebkuriem neiztērētiem līdzekļiem. Tāpat LFF apņemas atskaitīties FIFA par līdzekļu izmantošanu pēc projekta apstiprināšanas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi