Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Itālijas futbolistam konstatēts koronavīruss

Vārdā nenosauktam Itālijas pēc spēka trešās līgas C sērijas futbolistam pēc gripas simptomiem pirms kārtējās spēles nedēļas nogalē vēlāk konstatēts koronavīruss, ceturtdien ziņoja Itālijas reģionālie masu mediji.

Toskānas kluba Pianese futbolists, kura vārds netiek atklāts, pirmdien nodeva analīzes, lai noskaidrotu, vai viņam nav koronavīruss.

Svētdien viņam izbraukumā bija jāspēlē pret Turīnas Juventus U-23 komandu, taču iepriekšējā vakarā pirms spēles viņš sajutās slikti, un sākās drudzis.

Juventus U-23 komanda savus pretiniekus uzņem Pjemontas pilsētas Alesandrijas Džuzepes Mokagatas vārdā nosauktajā stadionā. Svētdien spēle tajā beidzās ar 1:0 mājinieku uzvaru.

Toskānas reģiona pārstāvji ziņoja, ka futbolists, kurš ceturtdien ievietots izolētai aprūpei Sjēnas Skotu slimnīcā, jutās labi. Planese bāze atrodas netālajā Pjankastanjajo pilsētā.

Tiek ziņots, ka arī vienam no saslimušā futbolista komandasbiedriem konstatēti līdzīgi simptomi, un ārsti sākuši viņu norobežot no pārējiem.

C sērijas spēļu rīkotāja The Lega Pro jau atcēla dažus devītās kārtas mačus, kas bija paredzēti trešdien un ceturtdien, kā arī samazināja nākamās kārtas spēļu skaitu, kuras paredzēts aizvadīt svētdien un pirmdien.

Tāpat sestdien un svētdien bez skatītāju klātbūtnes paredzēts aizvadīt četras A sērijas spēles Ziemeļitālijā. Par to, vai skatītāji tiks ielaisti stadionā svētdienas līderu cīņā starp Juventus un Milānas Inter, vēl tiks lemts. Arī četras B sērijas spēles nedēļas nogalē tiks aizvadītas tukšu tribīņu priekšā.

Sešas dienas pēc pirmā ziņojuma par koronavīrusu Venēcijā Itālijā jau konstatēti 520 saslimšanas gadījumi un četri nāves gadījumi no Ķīnā izcēlušās sērgas. Lielākoties vīruss skāris Itālijas ziemeļu reģionus - Lombardiju un Venēciju.

Top komentāri

reptilis
r
Itālijā ierēdņi un politiķi ir vēl lielāki slurķi nekā mūsējie:(((
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi