Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Londonas Chelsea uzvar un pakāpjas uz trešo vietu premjerlīgā

Londonas Chelsea futbolisti otrdien svinēja uzvaru Anglijas premjerlīgas 34.kārtas ievadā, turnīra tabulā pakāpjoties uz trešo vietu.

"Chelsea" viesos ar 3:2 (2:1) uzveica citu Londonas komandu "Crystal Palace".

Jau spēlēs sestajā minūtē pēc Viljana piespēles Olivjē Žirū no vārtsarga laukuma robežas panāca 1:0. 27.minūtē, vēlreiz asistējot Viljanam, Kristians Pulišičs no tuvas distances dubultoja viesu pārsvaru.

Septiņas minūtes vēlāk Vilfrīds Zaha ar izcilu tālšāvienu vienus vārtus atguva.

Otrajā puslaikā, 71.minūtē, Rubens Loftuss-Čīks nometa bumbu soda laukumā Temijam Abrahamam, kurš netraucēts atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Tomēr jau nākamajā minūtē "Crystal Palace" izspēlēja līdz tukšiem vārtiem, Kristianam Bentekem panākot 2:3.

 

Pirms šīs kārtas trešajā pozīcijā bija Lesteras "City", kas viesos cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar Londonas "Arsenal".

Pirmie uz rezultāta tablo atzīmējās londonieši, 21.minūtē pretinieku aizsargus apsteidzot Pjēram Emerikam Obamejangam, kurš pēc ātra uzbrukuma raidīja bumbu mērķī un panāca 1:0.

Otrā puslaika vidū bumbu viesu vārtos ieraidīja arī Aleksandrs Lakazets, taču aizmugures dēļ "Arsenal" nedubultoja savu pārsvaru. Mājinieku nedienas turpinājās, jo 75.minūtē tikko uz maiņu nākušais Edvards Nkeitā par rupju pārkāpumu saņēma sarkano kartīti.

Lesteras futbolisti pacietīgi veidoja uzbrukumus līdz 84.minūtē bumba nonāca pie Džeimija Vārdija, angļu uzbrucējam izlīdzinot rezultātu. "City" izglāba vienu punktu, taču ar to nebija gana, lai noturētu trešo vietu.

Šajā mačā izcēlās premjerlīgas abi labākie snaiperi - Vārdijs šosezon guvis 22 vārtus, bet Obamejangam ir par diviem mazāk.

Citviet svarīgā mačā par palikšanu premjerlīgā "Watford" mājās ar 2:1 (1:1) apspēlēja Noridžas "City". Uzvaras vārtu autors Denijs Velbeks kļuva tikai par ceturto futbolistu, kurš premjerlīgā atzīmējies pēdējās desmit sezonās pēc kārtas.

Priekšlaicīgi par čempionāta uzvarētāju tika kronēta "Liverpool", kas 33 spēlēs iekrājusi 89 punktus. Tālāk ar 66 punktiem seko Mančestras "City", 60 punktus 34 cīņās iekrājusi Londonas "Chelsea", bet 59 punkti ir Lesteras "City" kontā. Aiz pirmā četrinieka ar 55 punktiem 33 dueļos ir Mančestras "United".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi