Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Maksimenko slavē RFS, bet kritizē Daugavas stadiona zālienu

Latvijas futbola klubs RFS izveidojis labu komandu, savācot pieklājīgus ārzemju un vietējos spēlētājus, kā arī tajā ir labs treneru darbs, uzskata Slovēnijas vienības Ļubļanas Olimpija aizsargs Vitālijs Maksimenko.

Jau ziņojām, ka RFS ceturtdien savā laukumā dramatiskā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes mačā ar 0:2 (0:1) zaudēja Olimpija futbolistiem un neiekļuva nākamajā atlases kārtā, jo divu spēļu summā cieta neveiksmi ar 3:4.

Viesu rindās ceturtdien visas 90 minūtes aizvadīja arī Latvijas izlases aizsargs Maksimenko, kurš gan pēc mača pauda vilšanos par Daugavas stadiona zālienu.

 "Mēģinājām spēlēt futbolu, bet uz laukuma bija gūti veikt piespēles, jo tas netika laistīts," atzina Latvijas aizsargs. "Gribējām jau no spēles sākuma veikt spiedienu, bet bija grūti spēlēt uz šī laukuma. Ja bumba pēc piespēles apstājas uz vietas, tas nav normāli. Šādos laikapstākļos laukums ir jālaista."

Lai arī Olimpija futbolistiem bija lielas grūtības pārvarēt RFS barjeru, Maksimenko uzskata, ka duelī uzvarējusi spēcīgākā komanda.

"Emocijas ģērbtuvē bija nedaudz tuvu tām, kas bija pēc uzvaras Slovēnijas kausā. Esmu priecīgs atbraukt uz Rīgu un uzvarēt. Uzdevums nebija viegls, lai gan pirmajā mačā zaudējām ar 2:3 un tajā spēlē bijām labāki," norādīja futbolists, kurš pagājušās nedēļas pirmajā spēlē pret RFS nespēlēja traumas dēļ.

"RFS ir laba komanda. Man tā simpatizē - labi spēlētāji no ārzemēm un arī Latvijas izlases futbolisti. Arī trenera Valda Dambrauska darbs man patīk, jo pret viņiem nebija viegli spēlēt. Personīgi zinu visus arī no kluba vadības. Novēlu RFS komandai veiksmi virslīgā un apsveicu ar debiju Eirokausos. Nākotnē vēlu viņiem visu to labāko," teica Maksimenko.

Nākamajā UEFA Eiropas līgas atlases kārtā Olimpija tiksies ar Turcijas vienību Malatjas Yeni Malatyaspor.

"Mērķis Eirokausos ir doties uz priekšu no kārtas uz kārtas. Kad uzzinājām, ka pirmajā kārtā nāks RFS, es uzreiz brīdināju komandu, ka nebūs viegli. Tagad visur prot spēlēt futbolu," uzsvēra Maksimenko

Latvijas izlases aizsargs Maksmineko Ļubļanas klubu pārstāv kopš pagājušā gada vasaras, bet šogad viņš ar komandu triumfēja Slovēnijas kausā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi