Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mančestras United pēdējās minūtēs izlaiž uzvaru un neiekļūst Čempionu līgas zonā

Mančestras United pirmdien Anglijas futbola premjerlīgas 35.kārtas spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (2:1) ar Southampton.

Nedēļas nogalē neveiksmes cieta Ūles Gunnara Šūlsēra vadītās komandas tuvākās konkurentes, kas pavēra iespēju trīs kārtas pirms turnīra beigām iekļūt pirmajā četriniekā jeb UEFA Čempionu līgas zonā. Tiesa, pēdējās minūtēs zaudētie divi papildus punkti pagaidām liedza sasniegt kāroto mērķi.

Vispirms šajā mačā izcēlās viesi, spēles 12.minūtē "Southampton" komandai pēc "United" kļūdas aizsardzībā iegūstot bumbu un raidot to mērķī. Ātru uzbrukumu ar sitienu no tuvas distances noslēdza Stjuarts Ārmstrongs.

Astoņas minūtes vēlāk mājinieki pēc pacietīga uzbrukuma izlīdzināja rezultātu, pēc Antonī Marsiālā piespēles precīzi sitot Markusam Rešfordam. Vēl pēc trim minūtēm "United" sarāva visas viesu līnijas, un Marsiāls panāca jau 2:1.

Marsiāls kļuvis par desmito futbolistu, kurš "United" komandas kreklā guvis vismaz 50 vārtus Anglijas premjerlīgas ērā. No francūžiem to iespējis tikai Ēriks Kantonā, kurš, pārstāvot "sarkanos velnus", karjeras laikā Anglijas premjerlīgā izcēlās 64 reizes.

Mājinieki jau pamazām noskaņojās uzvarai, taču "Southampton" izbojāja svinības, jo otrā puslaika kompensācijas laika sestajā minūtē pēc stūra sitiena Maikls Obafemi izrāva neizšķirtu.

Jau ziņots, ka Lesteras "City" svētdien viesos ar 1:4 zaudēja "Bournemouth" komandai. Lesteras futbolistiem ir tikpat punktu, cik Mančestras komandai, taču 2016.gada čempioniem ir labāka gūto/zaudēto vārtu starpība.

Piektās vietas ieguvēja netiks pie ceļazīmes uz UEFA Čempionu līgu, jo pēc Sporta arbitrāžas tiesas (CAS) pirmdien publicētā lēmuma Mančestras "City" netiks diskvalificēta no Eiropas klubu turnīriem.

Svētdien divu Ziemeļlondonas komandu duelī Totenhemas "Hotspur" mājās ar 2:1 pārspēja Londonas "Arsenal". No augšgala komandām Vulverhemptonas "Wanderers" savā laukumā ar 3:0 uzveica Liverpūles "Everton". 

Sestdien no vadošajām komandām Londonas "Chelsea" viesos ar 0:3 atzina Šefīldas "United" pārākumu, Mančestras "City" izbraukumā ar 5:0 sagrāva Braitonas un Havas "Albion", bet "Liverpool" mājās cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Burnley".

Priekšlaicīgi par čempionāta uzvarētāju jau ir kronēta "Liverpool", kas 35 spēlēs iekrājusi 93 punktus. Ar 72 punktiem sudrabu jau ir izcīnījusi Mančestras "City", bet trešajā pozīcijā ar 60 punktiem ir Londonas "Chelsea". Tālāk ar 59 punktiem ir Lesteras "City" un Mančestras "United", bet sesto vietu ar 55 punktiem ieņem "Wanderers".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi