Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ošs kompensācijas laikā gūst vārtus un izrauj Lugano neizšķirtu

Latvijas futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs sestdien Šveices superlīgas čempionātā "Lugano" komandas sastāvā devās laukumā uz maiņu un ar kompensācijas laikā gūtajiem vārtiem vietējā čempionāta spēlē palīdzēja iegūt neizšķirtu.

"Lugano" viesos spēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar "Vaduz".

Ošs laukumā devās tikai mača 89.minūtē, bet jau trīs minūtes vēlāk ar kāju raidīja bumbu vārtos, apsteidzot mājinieku aizsargu.

Mājinieki vadībā izvirzījās mača 45.minūtē, kad Tunahans Čičeks realizēja 11 metru soda sitienu.

Ošs pagājušajā sezonā spēlēja citā superlīgas komandā Neišateles "Xamax", taču pirms šīs sezonas sākuma Jūrmalas "Spartaks" viņu izīrēja "Lugano".

Pēc četrām spēlēm "Lugano" ar sešiem punktiem ir ceturtā, kamēr "Vaduz" ar diviem punktiem ir astotā starp desmit komandām.

"Lugano" aizvadītajā sezonā Šveices superlīgā ar 47 punktiem 36 spēlēs ierindojās piektajā vietā. Komandai pietrūka vien divu punktu, lai šajā sezonā varētu piedalīties UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā.

Zaporižjā Latvijas futbola izlases pussarga Andreja Cigaņika pārstāvētā Luhanskas "Zorja" sestdien Ukrainas premjerlīgas sestās kārtas spēlē spēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar Kovalivkas "Kolos" vienību

Cigaņiks spēli sāka komandas pamatsastāvā un laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

44.minūtē Vladislavs Kočergins izvirzīja mājiniekus vadībā, bet mača kompensācijas laika trešajā minūtē Jevgens Seļezņovs realizēja 11 metru soda sitienu, izlīdzinot rezultātu. Kompensčijas laika trešajā minūtē par otru dzelteno kartīti mačā no laukuma tika noraidīts mājinieks Vladlens Jurčenko.

Aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētā "Oleksandriya" komanda sezonas ievadā piecās spēlēs tikusi pie sešiem punktiem un ieņem astoto vietu, bet Luhanskas vienība a tikpat punktiem sešās spēlēs ir nākamā 14 vienību konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Ukrainas čempioniem tika kronēti Doņeckas "Šahtar" futbolisti, Cigaņika pārstāvētā komanda ieguva bronzu, bet Dubras klubs bija piektajā vietā.

teksts papildināts ar 8.-12.rindkopu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi