Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Uldriķim vārti debijā Nīderlandē, Gutkovskis rezultatīvs Polijā

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis svētdien debitēja Nīderlandes virslīgā, Leivārdenas Cambuur zaudējumā savā laukumā iesitot vienīgos vārtus mājinieku labā. Vārtus Polijas čempionātā tikmēr guva Vladislavs Gutkovskis.

"Cambuur" savā laukumā piekāpās "AZ Alkmaar" ar 1:3 (0:2).

Uldriķis laukumā devās 62.minūtē, kad rezultāts bija 3:0 viesu labā. Desmit minūtes vēlāk viņš guva vārtus pēc Maikla Breija piespēles, panākot 1:3.

Pēc tam spēles rezultāts vairs nemainījās, kaut gan 89.minūtē mājinieks Alekss Bangura par otro dzelteno kartīti mačā nopelnīja noraidījumu.

Viesu labā 17.minūtē vārtus guva Dani de Vits, 33.minūtē izcēlās Ovens Wijndals, bet 60.minūtē - Jordi Klāsi.

Šobrīd "Cambuur" Nīderlandes virslīgā ar 12 punktiem astoņās spēlēs ieņem astoto vietu 18 komandu konkurencē.

23 gadus vecais Latvijas izlases spēlētājs ir parakstījis līgumu uz nākamajām divām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu sezonu.

Uldriķis pirms 2015.gada sezonas pievienojās Rīgas klubam "Metta", 2017.gada sākumā pārejot uz RFS. 2018.gada jūlijā viņš devās uz Šveices virslīgas klubu "Sion", kurā aizvadīja vairāk nekā trīs gadus. Šveices kluba sastāvā viņš aizvadīja vairāk nekā 80 spēles, piedaloties 23 vārtu guvumos.

1,98 metrus garais uzbrucējs kopš U-17 vecuma grupas ir visu vecumu Latvijas jaunatnes komandu dalībnieks, bet Latvijas pieaugušo izlasē viņš spēlējis 28 mačos, gūstot trīs vārtus.

Iepriekšējā gadā klubs trešo reizi savā vēsturē uzvarēja Nīderlandes pēc spēka otrās līgas čempionātā, iekļūstot virslīgā.

Savukārt Latvijas futbola izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis guva vārtus svētdien Čenstohovas "Rakow" uzvarā savā laukumā Polijas ekstraklases desmitās kārtas spēlē, kamēr Gdaņskas "Lechia" svinēja uzvaru bez savainotā Kristera Tobera sastāvā.

"Rakow" mājās ar 3:0 (2:0) pārspēja Poznaņas "Warta".

Gutkovskis spēli sāka uz rezervistu soliņa, taču laukumā tika sūtīts jau 31.minūtē, kad rezultāts bija 1:0, puslaika kompensācijas laika otrajā minūtē izceļoties ar precīzu sitienu un panākot 2:0.

Mājiniekiem vārtus guva arī Milans Rundičs 23.minūtē un Andžejs Ņevulis 48.minūtē.

Tobera pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" mājās ar 3:1 (1:0) pieveica čempioni Varšavas "Legia".

Uz trim vārtiem Maceja Gajosa, Jaroslava Kubicka un Lukaša Zvolinska izpildījumā viesi 88.minūtē atbildēja ar precīzi 11 metru soda sitienu Tomāša Pekharta izpildījumā.

Jau ziņots, ka Latvijas futbola izlases vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" piektdien Lubinā ar 1:0 (0:0) pārspēja turienes "Zaglebie".

Uzvarētājiem vārtus sargāja Šteinbors.

Gdaņskas "Lechia" ar 19 punktiem desmit spēlēs ir otrā, "Rakow" ar 18 punktiem deviņos dueļos ieņem ceturto vietu, bet Šteinbora pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" ar 15 punktiem desmit mačos ieņem sesto pozīciju 18 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā ekstraklasē uzvarēja Varšavas "Legia".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi