Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Žirū iesit četrus vārtus Chelsea Čempionu līgas uzvarā Seviļā

Anglijas klubam Londonas "Chelsea" trešdien UEFA Čempionu līgas mačā uzvaru pār pašreizējiem Eiropas līgas uzvarētājiem "Sevilla" atnesa Olivjē Žirū, kurš guva visus četrus vārtus viesu labā.

"Sevilla" savā laukumā piekāpās Londonas "Chelsea" ar 0:4 (0:1), Anglijas klubam nodrošinot uzvaru grupā, bet "Sevilla" jau pirms cīņas bija nodrošinājusi vismaz otro vietu.

Vārtus "Chelsea" labā 8., 54., 74. un 83.minūtē (no 11 metru atzīmes) guva Olivjē Žirū, kurš tika nomainīts mača 84.minūtē.

Jau vēstīts, ka divu E grupas pastarīšu tikšanās Krievijā beidzās ar "Krasnodar" 1:0 (0:0) panākumu pār "Rennes", krievu klubam nodrošinot dalību Eiropas līgā.

Vienīgos vārtus mača 71.minūtē guva Markuss Berjs.

Ar četriem punktiem piecos mačos Krievijas klubs ieņem trešo vietu grupā, viens punkts ir "Rennes", bet uzvaru grupā ir izcīnījusi Londonas "Chelsea", kam ir 13 punkti, par trim vairāk nekā "Sevilla".

Jau ziņots, ka Turcijas klubam Stambulas "Bašahšehir" pie neizšķirta savā laukumā neizdevās tikt pat ar Irfana Kahvedži trim gūtajiem vārtiem.

H grupas spēlē pēdējās cerības uz iekļūšanu nākamajā kārtā zaudēja Stambulas "Bašahšehir", kas ar 3:4 (1:2) savā laukumā piekāpās "Leipzig".

Kahvedži mājinieku labā guva visus trīs vārtus - pirmā puslaika trešajā kompensācijas minūtē, kā arī 72. un 85.minūtē, taču spēles kompensācijas laika otrajā minūtē viesu labā uzvaras vārtus guva Aleksandrs Serlots.

Vēl Leipcigas kluba labā vārtus guva Jusufs Poulsens (26.minūte), Nordī Mukiele (43.) un Dani Olmo (65.).

Mančestras futbolisti savā laukumā ar 1:3 (1:1) zaudēja Parīzes "Saint-Germain".

Uz Neimara vārtiem jau cīņas sestajā minūtē mājinieki atbildēja ar Markusa Rešforda "golu" 32.minūtē un Markinusa precīzu raidījumu 69minūtē.

Atspēlēties mājiniekiem patraucēja arī Freda otrā dzeltenā kartīte 70.minūtē. Jau mača kompensācijas laika pirmajā minūtē Neimars guva savus otros vārtus mačā, apzīmogojot parīziešu uzvaru.

Mančestras "United", Parīzes "Saint-Germain" un "Leipzig" ir deviņi punkti piecās spēlēs, bet "Bašahšehir" augstāk par pēdējo vietu ar trim punktiem vairs tikt nevar.

G grupā pārliecinošu uzvaru izbraukumā svinēja "Barcelona", kas ar 3:0 (3:0) sagrāva Budapeštas "Ferencvaros".

Trīs vārtus uzvarētāju labā 14 minūšu laikā pirmajā puslaikā guva Antuāns Grīzmans, Martins Braitvaits un Usmans Dembelē.

Otrā grupas spēlē Turīnas "Juventus" mājās ar 3:0 (1:0) pārspēja Kijevas "Dinamo".

Vārtus 21.minūtē guva Federiko Kjeza, 57.minūtē izcēlās Krištianu Ronaldu, vārtus ieskaitot pēc videoatkārtojuma noskatīšanās, bet deviņas minūtes vēlāk - Alvaro Morata.

"Barcelona" izcīnījusi 15 punktus, 12 punkti ir "Juventus", bet pa vienam punktam - Kijevas un Budapeštas vienībām.

Visbeidzot F grupā kārtējo zaudējumu piedzīvoja Sanktpēterburgas "Zeņit", kas viesos ar 0:3 (0:1) piedzīvoja sagrāvi pret Beļģijas vienību "Club Brugge" un ieņēma pēdējo vietu grupā.

Vārtus mājinieku labā guva Šarls de Katelērs (33.minūtē), Hanss Vanakens ar 11 metru soda sitienu (58.) un Noā Langs (73.).

Otrā grupas cīņā Dortmundes "Borussia" mājās spēlēja 1:1 (1:0) ar Romas "Lazio".

44.minūtē vadībā mājiniekus izvirzīja Rafaels Gueiru, bet 66.minūtē ar 11 metru soda sitienu neizšķirtu panāca Siro Immobile.

"Borussia" ir desmit, "Lazio" deviņi, "Club Brugge" septiņi un "Zeņit" viens punkts.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā 32 komandas ir sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā.

Iepriekšējās sezonas čempioni tika noskaidroti Lisabonā astoņu komandu finālturnīrā. Titula mačā Minhenes "Bayern" ar 1:0 pārspēja Parīzes "Saint-Germain".

2020./2021.gada sezonas fināls paredzēts Stambulā, kur bija jānotiek aizvadītās sezonas galvenajai spēlei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi