Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Dinamo no Severstaļ iegūst čehu vārtsargu Mahovski

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo apmaiņā pret naudas kompensāciju no Čerepovecas Severstaļ vienības ceturtdien savā rīcībā ieguvusi čehu vārtsargu Mateju Mahovski, ziņo līga.

Mahovskis pēdējās trīs sezonas spēlējis Čehijas ekstralīgas komandā Prāgas "Sparta". Šosezon viņš 40 regulārā turnīra spēlēs vidēji ielaida 2,26 vārtus un atvairīja 91,3% metienu. Piecās izslēgšanas spēlēs viņš vidēji ielaida 1,58 vārtus, caurmērā atvairot 94,6% raidījumu.

Iepriekš karjerā viņš arī spēlējis Ontario hokeja līgā (OHL), kā arī Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) un Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur Griffinas "Grand Rapids" komandas rindās aizvadīja četrus mačus.

Čehijas čempionātā viņš septiņu sezonu laikā kopumā aizvadījis 295 regulārā čempionāta spēles, tajās vidēji ielaižot 2,31 vārtus un atvairot 92% raidījumu. 41 "play-off" mačā viņš vidēji ielaidis 2,55 ripas un atvairījis 92% metienu.

Karjeras laikā Mahovskis pārstāvējis dažāda vecuma Čehijas jauniešu izlases un bijis valstsvienības sastāvā arī vienā pasaules čempionātā.

Jau ziņots, ka "Dinamo" galvenais treneris nākamsezon būs krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistēs Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš, kura pārraudzībā būs vārtsargi.

Pirmdien klubs pagarināja līgumus ar aizsargiem - Kristapu Zīli un Kristapu Sotnieku -, kā arī uzbrucējiem - Nikolaju Jeļisejevu un Danielu Bērziņu.

Pagājušajā nedēļā "Dinamo" pagarināja līgumu ar uzbrucēju Lauri Dārziņu, bet vienības vārtos nākamsezon būs redzams zviedru vārtsargs Johans Matsons.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi