Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dinamo pret Kalniņa Jokerit centīsies nezaudēt desmito spēli pēc kārtas

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas Dinamo šodien sezonas pēdējās mājas spēļu sērijas pirmajā mačā spēkosies ar vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku Jokerit.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, tiešraidē to translējot kanālam "TV3 Sport".

Rīdzinieki pirms tam izbraukumā ar 2:5 piekāpās Maskavas "Dinamo" un ar 0:2 zaudēja Kazaņas "Ak Bars". Latvijas galvaspilsētas komanda zaudējusi deviņās spēlēs pēc kārtas, šajā sērijā gūstot vien septiņus vārtus. 

"Dinamo" pēc ceturtdienas neveiksmes oficiāli atvadījās no izredzēm spēlēt Gagarina kausa izcīņā. Rīgas komanda "play-off" nav spēlējusi sešus gadus pēc kārtas.

Savukārt "Jokerit" iepriekšējā spēlē viesos ar 0:5 zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv", pārtraucot četru uzvaru sēriju. Kalniņš kļuvis par Helsinku kluba pirmo izvēli un Rīgā ieradies ar 30 uzvarām 44 spēlēs, kas ir labākais rādītājs līgā, vidēji ielaistām 2,12 ripām, atvairītu 92,1% metienu, trim "sausajām" spēlēm un trim rezultatīvām piespēlēm.

Rīgas komanda ar 34 punktiem 53 mačos Rietumu konferencē ieņem pēdējo, 12.vietu, un ir vājākā visā līgā. Tikmēr "Jokerit" ar 73 punktiem 54 mačos ir ceturtā un nodrošinājusi vietu Gagarina kausa izcīņā.

Abas komanda KHL čempionātā tikušās 22 reizes, no kurām "Dinamo" uzvarējusi vien septiņās. Šosezon rīdzinieki viesos zaudēja ar 2:7 un 3:5, bet savā laukumā kapitulēja ar 0:7.

Pēc šī mača Rīgas klubam būs astoņu dienu pauze, bet pēc tam būs tikšanās ar Minskas "Dinamo", Kazaņas "Ak Bars", Maskavas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Sezonas pēdējā mājas spēle tiks aizvadīta 17.februārī.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

{{banner}Rīgas "Dinamo" iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./14.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm.

Top komentāri

vecā DR fans
v
Tak zaudēs bez variantiem.Tīri cilvēciski žēl to ļautiņu,kas vēl arvien nes savu naudu uz arēnu Savickim+dzer nenormāli pārmaksātu sliktas kvalitātes alu,lieto uzkodas,kas pat Vecrīgas krodziņos ir 2x lētākas.Vislielākā problēma jau tur,ka LV ir daudz labas kvalifikācijas spēlētāju-skat.NHL,arī KHL un Eiropā spēlē virkne augstas klases džeku,bet ,nez kāpēc DR ir savākušies visi nespējnieki.Arī leģionāri,kuri pārgudrajam Ankipānam ir nederīgi,pārceļoties uz normāla līmeņa komandu,tur rāda visnotaļ atzīstamu sniegumu.Momentā nāk prātā bračkas Bukarti,kuri DR nederēja ,bet tur,kur viņi spēlē šodien,viņi ir labāko skaitā.DR lielākais enkurs ir Ankipāns.Ko nozīmē viņa nemainīgie izteicieni pēc katras zaudētas spēles-viņš apmierināts par komandas sniegumu?.Nu,kā var būt apmierināts par n-to zāģi?
ozerovs
o
Nu tad - par desmito! Un par kādu 50 to pēc kārtas nerealizēto spēli vairākumā! Prozit!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi