Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Flyers sagrauj sava bijušā trenera vadīto Sietlas Kraken

Filadelfijas Flyers Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pirmdien sagrāva sava bijušā trenera Deiva Hekstola vadīto Sietlas Kraken.

Spēle Filadelfijā beidzās ar rezultātu 6:1 (3:0, 2:1, 1:0).

"Flyers" rindās vārtus guva Klods Žirū, Treviss Koneknijs, Džoels Farabī, Deriks Brasārs, Raiens Eliss un Džastins Brauns. Kārters Hārts atvairīja 24 pretinieku metienus.

"Kraken" vārtos Filips Grūbauers atvairīja 15 no 20 pretinieku mestajām ripām, bet Kriss Drīdgers nedaudz vairāk kā 31 minūtē tika galā ar sešiem no septiņiem pretinieku metieniem.

Hekstols "Flyers" galvenā trenera amatā stājās 2015.gadā, bet 2018.gada decembrī pušu ceļi šķīrās. Hekstolam ir trešais lielākais aizvadīto spēļu skaits no visiem "Flyers" treneriem, vienlaikus viņam ir visvairāk spēļu pie Filadelfijas vienības stūres, neuzvarot izslēgšanas spēļu sērijā.

Daudz darba Ņujorkas "Rangers" vārtos bija Igoram Šestjorkinam, kurš atvairīja 40 Toronto "Maple Leafs" hokejistu mestās ripas un kapitulēja tikai Maikla Bantinga precīzā raidījuma priekšā.

"Rangers" pagarinājumā uzvarēja ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 1:0). Zviedru uzbrucējs Mika Zibanežāds simto reizi NHL karjerā spēlē guva vienus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē guva Artēmijs Panarins.

Pagarinājumā beidzās arī Anaheimas "Ducks" un Kalgari "Flames" spēle, Anaheimas komandai svinot uzvaru ar 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0).

"Ducks" uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minutē guva Džeimijs Draisdeils. Pamatlaikā precīzs bija Kems Foulers un Rikards Rakels. Vārtsargs Džons Gibsons atvairīja 41 metienu.

Savā debijas spēlē "Flames" rindās izcēlās Bleiks Kolmens. Vieni vārti arī Elīasa Lindholma kontā, bet Džonijam Gudro divas rezultatīvas piespēles. 24 "Ducks" metieni atdūrās pret Jākobu Markstremu "Flames" vārtos.

Otrajā periodā piecās minūtēs gūstot piecus vārtus Sentluisas "Blues" ar 7:4 (1:1, 5:1, 1:2) pārspēja Arizonas "Coyotes".

Džordans Kirū nopelnīja četrus punktus (2+2), bet Kļims Kostins guva divus vārtus, vieniem vārtiem Džastina Folka, Pāvela Bučņeviča un Ivana Barbaševa kontā.

"Coyotes" Kleitons Kellers vienu reizi pats iemeta vārtus un vienu reizi izdarīja rezultatīvu piespēli, bet trīs reizes komandas biedriem rezultatīvi piespēlēja Šeins Gostisbērs. Vārti Arizonas komandas rindās arī Losona Krausa, Kristiana Fišera un Trevisa Boida kontā.

Arizonas komandas galvenajam trenerim Andrē Turnijam savā debijas sezonā NHL pēc aizvadītam trim spēlēm uzvaru vēl nav izdevies gūt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi