Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Beidzot vārtus guvušais Indrašis: Bijām kaut kur iestiguši un iekrājām zaudējumus

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo sezonas ievadā nav demonstrējusi pārliecinošu sniegumu, tāpēc zaudējumu sērija ievilkās līdz 12 mačiem, uzskata rīdzinieku uzbrucējs Miks Indrašis.

Šodien plkst.18.30 Rīgas komanda viesosies pie Maskavas "Dinamo", kuru Indrašis pārstāvēja iepriekšējās divas sezonas.

"Protams, patīkami būs spēlēt pret savu bijušo komandu, kur pavadīju pēdējās divas sezonas. Domāju, ka būs interesanta spēle un darīsim visu, lai izcīnītu uzvaru," Rīgas "Dinamo" citē Indraša teikto.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējā mačā ar 5:3 pārspēja Pekinas "Kuņluņ Red Star", pārtraucot 14 zaudējumu sēriju. Uz ledus rīdzinieki piedzīvoja 12 neveiksmes pēc kārtas, jo divos mačos tika piespriesti tehniskie zaudējumi.

"Patīkami bija beidzot izcīnīt uzvaru un pozitīvi noslēgt mājas spēļu sēriju. Protams, uzvarēt gribējām un vajadzēja ātrāk, bijām kaut kur iestiguši un iekrājām zaudējumus. Cerams, ka tagad turpināsim spēles noslēgt ar pozitīvu rezultātu. Galvenais ir gūt vārtus. Būs vārti - būs arī uzvaras," uzsver Indrašis, kurš mačā ar Pekinas komandu guva vārtus un divreiz rezultatīvi asistēja. Tie bija viņa pirmie vārti sezonā, bet kopumā 12 spēlēs Indraša kontā pieci (1+4) rezultativitātes punkti.

Indrašis pēdējās divas spēlēs bija vienā virknējumā ar Lauri Dārziņu un Dāvidu Levinu.

"Ar Lauri esmu spēlējis daudz. Zinu, ko un kā viņš darīs laukumā, labi saprotamies. Levins nesen pievienojās, foršs džeks - cerams, ka mums izdosies arī turpmāk veiksmīga saspēle. Mūsu maiņai iepriekšējā spēle bija veiksmīga un tā arī jāturpina spēlēt," stāsta Indrašis.

Rīgas klubs ar desmit punktiem 23 mačos ir 11.vietā Rietumu zonā, bet Maskavas vienība ar 30 punktiem 25 mačos ieņem ceturto pozīciju.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi