Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Cibuļskis: No kluba vadības puses viss ir izdarīts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo vadība finansiālās problēmas patiešām ir atrisinājusi un ar saviem spēlētājiem ir norēķinājusies, apstiprināja vienības aizsargs Oskars Cibuļskis.

Jaunā KHL sezona sākās septembra sākumā, taču līdz pagājušajai nedēļai Rīgas vienībai nebija ģenerālsponsora un spēlētāji nebija saņēmuši algu. Pagājušajā trešdienā "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis pavēstīja par jauna atbalstītāja atrašanu, paužot, ka ar to noslēgts līgums uz sezonu. Atbalstītāja vārds netiek izpausts, tomēr zināms, ka tas ir Eiropas uzņēmums, kas strādā gan Krievijā, gan Rietumos.

"Ar algām viss ir kārtībā. Viss no vadības puses ir izdarīts," atklāja Cibuļskis. "Mēs esam šeit, lai spēlētu. Jāsāk beidzot uzvarēt."

Kā ziņots, Rīgas Dinamo regulārā čempionāta spēlē svētdien savā laukumā ar rezultātu 2:3 zaudēja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Kazahstānas komandai Astanas Baris, lai arī mača gaitā lielākoties baudīja teritoriālo un vārtu gūšanas iespēju pārsvaru. Rīgas klubam šis bija trešais zaudējums pēc kārtas un astotā neveiksme pēdējās deviņās spēlēs.

"Nevar teikt, ka zaudējums bija nepelnīts," uzskata Cibuļskis. "Mums jau ir bijuši vairāki tādi mači, kuros it kā mums vajadzēja uzvarēt. Kopumā spēle bija laba."

"Spēles sākumā palaidām pretinieku izslidot vienatnē pret vārtsargu, kas noveda pie viņu pirmajiem vārtiem, un arī kopumā var teikt, ka nelabvēlīgu rezultātu beigās dod mazas kļūdas," piebilda aizsargs.

Trīs mājas spēļu sērijas turpinājumā Rīgas "Dinamo" otrdien uzņems Latvijas izlases aizsarga Artūrs Kuldas pārstāvēto Ufas Salavat Julajev, bet pēc tam ceturtdien spēkosies arī ar Omskas Avangard.

Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas komanda ar 18 nopelnītiem punktiem 19 spēlēs ir 12.vietā 14 klubu konkurencē, bet no astotās pozīcijas to šķir astoņi punkti.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Rīgas maratonā uzvar gruzīns un somiete

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien "Rimi" Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi