Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Dalasas hokejisti panāk Rietumu līderi Blues

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Dalasas Stars trešdien regulārā čempionāta spēlē guva panākumu, kā rezultātā izdevies pakāpties uz pirmo vietu Centrālajā divīzijā, kuru gan nākas dalīt ar čempioni Sentluisas Blues.

"Stars" savā laukumā ar 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) uzvarēja Arizonas "Coyotes".

Spēles rezultāts tika atklāts jau trešajā minūtē, spēlējot vairākumā. Mājinieki veica lielisku saspēli uzbrukuma zonā, kas noslēdzās ar filigrānu Rūpa Hinca piespēli Korijam Perijam, kurš bija iepretim pilnīgi tukšiem vārtiem. Otrā perioda vidū "Stars" kapteinis Džeimijs Bens saņēma spēles sodu par grūdienu mugurā pret Oliveru Ekamenu-Larsonu. Šī iemesla dēļ Arizonas klubs piecas minūtes varēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, kuru izmantoja Teilors Hols.

Teju četras minūtes līdz 40.minūtes beigām Radeks Faksa vēlreiz vadībā izvirzīja mājiniekus, bet divas minūtes vēlāk Kristiāns Fišers panāca izlīdzinājumu. Gala vārdu trešā perioda otrajā pusē teica Džeimijs Oleksiaks, gūdams "Stars" uzvaras vārtus.

Panākums pret Arizonas klubu "zvaigznēm" ļāva pakāpties uz dalītu pirmo vietu Centrālajā divīzijā.

Citā mačā Čikāgas "Blackhawks" mājās ar 3:6 (0:1, 1:0, 2:5) zaudēja Ņujorkas "Rangers".

Uzvarētāju labā 1+3 iekrāja Mika Zibanejads, bet par piespēli mazāk nopelnīja Kriss Kreiders. Pāvels Bučņevičs atzīmējās ar 1+1, bet Tonijs Diandželos divas reizes rezultatīvi piespēlēja. Čikāgas klubā divi "goli" debitantam Dominikam Kubaļikam, tikpat rezultatīvas piespēles nopelnīja kapteinis Džonatans Tēvzs, savukārt Dreiks Kadžula iekrāja 1+1.

Zaudējumu savā laukumā piedzīvojas arī Vankūveras "Canucks", kas ar 3:4 (0:1, 1:1, 2:1, 0:0, 2:3) "bullīšos" atzina Minesotas "Wild" pārākumu.

Minesotas komandā divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Mets Cukarello, bet vārtus guva Alekss Galčenjaks, Lūks Kunins un Kevins Fiala. Pretējā laukuma pusē Kvins Hjūzs atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet tikpat vārtus iemeta Džeitī Millers.

Citviet Kolorādo "Avalanche" mājās ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pieveica Ņujorkas "Islanders". Pa divām rezultatīvām piespēlēm "Avalanche" komandā nopelnīja Neitans Makinons un Keils Makars, kamēr goda vārtus "Islanders" labā iemeta Broks Nelsons.

Visbeidzot Edmontonas "Oilers" savā laukumā ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Bostonas "Bruins", kas izcīnīja jau ceturto panākumu pēc kārtas.

Savus 43.vārtus šosezon (dalīts labākais rādītājs līgā) iemeta Deivids Pastrņāks, kurš atzīmējās arī ar rezultatīvu piespēli. Vienīgos vārtus Edmontonas vienībā iemeta Sems Ganjē.

Ceturtdien NHL laukumos būs redzami divi no trim latviešu pārstāvētajiem klubiem. Pitsburgas "Penguins" un Teodors Bļugers tiksies ar Toronto "Maple Leafs", bet Kolumbusas "Blue Jackets" ar Elvi Merzļikinu un Matīsu Kivlenieku spēkosies pret Filadelfijas "Flyers".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi