Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ķēniņš gūst vienīgos vārtus Lausanne zaudējumā

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš otrdien guva vārtus Šveices augstākās līgas (NL) spēlē, neglābdams Lausanne komandu no zaudējuma.

Lozannas hokejisti viesos ar rezultātu 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās "Zug" vienībai.

Ķēniņš atzīmējās otrā perioda trešajā minūtē, kad pretī vārtiem uztvēra ripu un no tuvas distances spēcīgi meta to mērķī. Latvijas hokejists šajā duelī uz ledus pavadīja 17 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā četrreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tikmēr savstarpējā mačā ar rezultatīvām piespēlēm atzīmējās aizsargs Sandis Smons un uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, Ženēvas "Servette" komandai mājās ar 3:1 (1:0, 2:1, 0:0) pieveicot "Bern".

Uzvarētāju rindās Smons astoņās minūtēs un 47 sekundēs divreiz meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2, bet Deniss Smirnovs spēlēja 11 minūtes un 18 sekundes, uzvarot visos četros iemetienos un tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

Pretinieku sastāvā Daugaviņš spēlēja 15 minūtes un 22 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja vienā no četriem iemetieniem, tika pie divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" mājās ar 1:3 (0:3, 1:0, 0:0) piekāpās "Ambri-Piotta" komandai.

Punnenovs šajā mačā atvairīja 31 no 34 metieniem, visus trīs vārtus ielaižot 13 minūšu laikā pirmajā periodā. Lapinskis divās minūtēs un 53 sekundēs paguva iekrāt negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Servette" ar pieciem punktiem trīs spēlēs ir septītā, "Tigers" ar četriem punktiem trīs cīņās atrodas pozīciju zemāk, "Lausanne" divās spēlēs ir bez punktiem un ir desmitā, bet "Bern" palikusi bešā visos četros mačos un ir pēdējā starp 13 komandām.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi