Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

KHL Rietumu finālā - Znaroks pret Ržihu

KHL Rietumu konferencē abas pusfinālsērijas tomēr noslēdzās bez pārsteigumiem – piektdien finālā iekļuva Oļega Znaroka trenētie Maskavas Dinamo hokejisti, kuri sacentīsies ar Miloša Ržihas vadītajiem Sanktpēterburgas SKA. Abi klubi savās sērijās ar vienādu 4:2 rezultātu uzveica, attiecīgi, Ņižņijnovgorodas Torpedo un Mitišču Atlant.

SKA jau sērijas 5.spēlē Sanktpēterburgā neizmantoja iespēju uzvarēt, tādēļ šoreiz komanda bija maksimāli koncentrējusies. Dmitrijs Vorobjovs un Maksims Ribins panāca 2:0 otrajā trešdaļā, Maksims Afinegenovs 47.minūtē iemeta trešo ripu, bet ceturtā jau lidoja tukšajā Atlant cietoksni – 4:0. Jakubs Štepaneks atvairīja visus 20 Atlant metienus. Sērijā ar 4:2 pārāki bija SKA.

Znaroka vadītie Dinamo vienubrīd sērijā atradās iedzinējos ar 1:2, tomēr uzvarēja nākamās trīs spēles un iekļuva finālā. Arī piektdien maskaviešiem nācās divas reizes atspēlēties – jau 7.minūtē Roberts Nilsons guva vārtus Torpedo, bet Mareks Kvapils tūdaļ panāca izlīdzinājumu. Vēl pēc dažām minūtēm Martins Tjernbergs vēlreiz vadībā izvirzīja viesus. Otrajā periodā 2:2 panāca Dmitrijs Pestunovs, bet mača 39.minūtē uzvaras ripa Mihaila Aņisina kontā – 3:2. Lai kā 3.periodā centās Torpedo, vārtus gūt vairs neizdevās. Maskavas Dinamo konferences finālā iekļuva pēc divu gadu pārtraukuma.

SKA un Dinamo sērija sāksies 28.martā Sanktpēterburgā. Pēc divām dienām komandas tiksies atkārtoti, bet 1. un 3. aprīlī spēlēs Maskavā. Ja neizdosies noskaidrot uzvarētāju pēc četrām spēlēm, nākamās ieplānotas 5., 7. un 9.datumā.

Līdz ar to vēl atlicis noskaidrot vienīgi Austrumu konferences otrus finālistus - Čeļabinskas Traktor ar 3:2 atrodas vadībā sērijā pret Laura Dārziņa pārstāvētajiem Kazaņas Ak Bars. Sestais mačs paredzēts sestdien Kazaņā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi