Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Krievijas U-20 hokeja izlase uzvar Vāciju un sasniedz pasaules čempionāta pusfinālu

Krievijas U-20 hokeja izlase sestdien pasaules junioru čempionāta ceturtdaļfinālā uzvarēja Vācijas vienaudžus un kļuva par pirmo komandu, kas sasniegusi pusfinālu.

Krievijas U-20 izlase ar 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) uzvarēja Vācijas vienaudžus.

Pirmie vārti spēlē tika gūti pirmā perioda vidū, kad Vasīlijs Ponomarjovs, krieviem spēlējot mazākumā, laukuma centrā saņēma piespēli no Semjona Čistjakova un drīz vien nonāca vienatnē ar Florianu Buglu, ripu ķērājam kapitulējot uzbrucēja priekšā.

Daņilam Baškirovam mača 29.minūtē izdevās panākt 2:0, taču vācieši atguvās jau pedējā perioda ceturtajā minūtē. Pretinieku aizsardzības zonā pie ripas tika Florians Eliass, kura mestā ripa īsi pēc tam jau atdūrās zem vārtu pārliktņa.

Vācijas U-20 izlasei spēles turpinājumā bija vismaz divas iespējas panākt izlīdzinājumu, tomēr tas neizdevās, ceturtdaļfinālā piedzīvojot zaudējumu.

Sestdien otrā ceturtdaļfināla mačā savā starpā tiksies Somijas un Zviedrijas izlases. Šīs spēles uzvarētāja pusfinālā tiksies ar Krieviju.

Ieskaitot visas pasaules junioru čempionāta spēles, Krievija Vāciju uzvarējusi visos astoņos mačos, bet vārtu attiecība ir 43/5 par labu Krievijai.

Vācieši līdz šai spēlei pretinieku vārtsargu vairākumā bija pārspējuši astoņas reizes, kas bija labākais sniegums pamatturnīrā, taču sestdien pirmajos divos periodos neizdevās realizēt četras šādas iespējas.

Vēl ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies arī ASV un Slovākijas, kā arī Kanādas un Čehijas U-20 izlases.

Pasaules junioru čempionāts "Rogers Place" arēnā, kur mājas spēles aizvada NHL komanda Edmontonas "Oilers", norisināsies līdz 5.janvārim.

Meistarsacīkstēs desmit komandas, kas sadalītas divās grupās pa piecām katrā, aizvadīja viena apļa turnīru, labākajām četrām iekļūstot ceturtdaļfinālā, bet piekto vietu ieguvējām čempionāts noslēdzās, jo šogad neviena no izlasēm nepametīs elites divīziju.

Latvijas junioru izlase augstākajā divīzijā iepriekšējo reizi spēlēja 2017.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi