Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lightning piedāvā jaunu līgumu Mārtiņam Karsumam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning" Latvijas izlases uzbrucējam Mārtiņam Karsumam un vēl astoņiem citiem spēlētājiem piedāvājuši jaunu kvalifikācijas līgumu, vēsta NHL oficiālā mājas lapa.

Kvalifikācijas līgums nozīmē, ka klubs piedāvā jaunu līgumu par nedaudz lielāku samaksu, taču uz līdzīgiem noteikumiem kā iepriekšējais. Gadījumā, ja kvalifikācijas līgums netiktu piedāvāts līdz 1. jūlijam, hokejists varētu slēgt līgumu ar jebkuru citu NHL klubu. Kvalifikācijas līguma piedāvājums vairāk nozīmē to, ka klubs vēlas paturēt tiesības uz hokejistu, taču tas nenozīmē, ka vienošanās tiks panākta.

Karsums aizvadītajā sezonā "Lightning" rindās aizvadīja 18 spēles, kurās guva vienus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles. Tampabejā viņš nonāca martā, jo "Lightning" viņu iemainīja no Bostonas "Bruins".

Iepriekšējos trīs gadus Karsumam bija tā dēvētais divvirzienu līgums, kas paredz iespēju par krietni mazāku samaksu spēlēt līmeni zemākajā Amerikas hokeja līgā (AHL). Pats uzbrucējs vēlas, lai nākamais viņa NHL līgums būtu vienvirziena, kas dotu lielākas iespējas nostiprināties NHL kluba pamatsastāvā.

Bez Karsuma "Lightning" kvalifikācijas līgumus piedāvā arī aizsargiem Lukašam Krajīčekam, Metam Lašofam, Maikam Lundinam un Metam Smabijam, vārtsargam Karri Ramo, uzbrucējiem Bleiram Džonsam, Radekam Smolenakam un Lauri Tukonenam.

Ramo un Smolenaks jau ir parakstījuši līgumus ar Eiropas klubiem, tāpēc Tampabejā nespēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi