Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

papildināta - Znaroks un Vītoliņš pagarinājuši līgumus ar Maskavas Dinamo

Latvijas hokeja valstsvienības treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš pagarinājuši līgumus ar Maskavas Dinamo klubu vēl uz vienu sezonu, trešdien apstiprināja Kontinentālās hokeja līgas kluba preses dienests.

“Līgums ar Oļegu Vaļerjeviču noslēgts uz vienu gadu pēc līdzšinējiem nosacījumiem. Arī viņa palīgs Harijs Vītoliņš paliks komandā,” izdevums Sovetskij sport citē Dinamo kluba prezidentu Mihailu Tjurkinu.

“Mēs atzinām sezonu par neizdevušos, jo Maskavas Dinamo nedrīkst zaudēt Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā. Jā, mēs beidzām regulāro sezonu sestajā vietā līgā un otrajā vietā savā konferencē, līdz decembrim bijām līderi visā līgā. Daudzi to uzskatītu par panākumu. Taču mēs, būdami ambiciozi cilvēki, neuzskatām, ka tie ir rezultāti, kurus vēlētos sagaidīt no komandas,” norādījis Tjurkins.

Uz jautājumu par to, vai Znarokam bijuši citi darba piedāvājumi, Dinamo prezidents atbildēja: “Mēs vienkārši izdarām savu piedāvājumu, un tad cilvēki domā, vai viņiem ir ar mums pa ceļam, vai nav. Znaroks piekrita piedāvājumam un parakstīja līgumu.”

Tjurkins apstiprinājis, ka Oļegs Znaroks varēs arī turpmāk apvienot kluba un Latvijas valstsvienības galveno treneru amatus: “Es uzskatu, ka tas nav nekas slikts. Tā ir kvalifikācijas paaugstināšana un arī zināms imidžs hokeja pasaulē. Mēs nekad neesam iebilduši un arī neiebildīsim, ja mūsu treneru kolektīvs vadīs kādas citas valsts nacionālo izlasi.”

Kā zināms, KHL Rietumu zonā dinamieši ierindojās otrajā vietā, bet Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā ar 2:4 zaudēja Rīgas Dinamo hokejistiem.

Gadu iepriekš hokeja klubs MVD Znaroka un Vītoliņa vadībā iekļuva Gagarina kausa finālā.

(papildināta ar 2.-5.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi