Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīgas Dinamo vadīs Latvijas hokeja speciālists Skudra

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas Dinamo galvenā trenera amatā apstiprinājusi Pēteri Skudru, informē klubs.

Skudra par treneri apstiprināts pirmdien notikušajā AS Dinamo Rīga padomes un valdes paplašinātajā sēde.

Padome uzdeva Skudram izstrādāt komandas sezonas sagatavošanās plānu, kā arī iesniegt priekšlikumus par trenera asistentiem un spēlētāju kandidātiem.

Iepriekšējā darba vieta 47 gadus vecajam Skudram bija Čeļabinskas Traktor komandu, kuru viņš vadīja septiņus mēnešus un novembrī tika atbrīvots no amata.

Pirms tam viņš piecas sezonas vadīja Ņižnijnovgorodas Torpedo, katru gadu vienībai sasniedzot Gagarina kausa izcīņu. Pirms kļūšanas par Ņižņijnovgorodas komandas galveno treneri Skudra bija Dmitrija Kvartaļnova palīgs Novosibirskas Sibirj un Čerepovecas Severstaļ vienībās.

Karjeras laikā vārtsargs Skudra pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubus Bostonas Bruins, Bufalo Sabres, Pitsburgas Penguins un Vankūveras Canucks. Veiksmīgākā sezona NHL Skudram, kurš pasaules spēcīgākajā līgā tika, nebūdams draftēts, bija 1998./1999.gada sezona, kad viņš Penguins rindās aizvadīja 37 spēles.

Karjeras pēdējos gados Skudra pārstāvēja Krievijas klubus Maskavas CSKA, Kazaņas Ak Bars, Novokuzņeckas Metallurg un Voskresenkas Himik.

Līdz KHL 2020./2021.gada sezonas sākumam palicis pusotrs mēnesis. Laikā, kad citas komandas jau nokomplektējušas sastāvus, rīdziniekiem līgums ir ar vien pieciem jaunajiem hokejistiem, no kuriem pamatsastāva spēlētājs ir tikai Emīls Ģēģeris.

Mediji līdz šim baumojuši par vairāku ārvalstu hokejistu pievienošanos komandai, taču šobrīd neviens līgums nav noslēgts. Tāpat noprotams, ka komandā atgriezīsies iepriekš Maskavas klubos spēlējušie Latvijas izlases uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Miks Indrašis.

Dinamo aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Top komentāri

vismīlis
v
Kā pirmais,šosezon 'Dinamo' vadīs Skudra.
Latvju puika
L
Vai gejOrģiju ļentas nu būs jasprauž visai komandai, vai tikai Pjotram un čekas ložai ?
Pletne
P
prokrieviskais krplis???????
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi