Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Sāk tirgot biļetes uz Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēlēm un Žoltoka piemiņas turnīru

No 17. oktobra visās „BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv sākas biļešu pārdošana uz Latvijas un Krievijas pārbaudes spēlēm hokejā, kas 8. un 9. novembrī norisināsies „Arēnā Rīga”. Atkarībā no sektora vienas biļetes cena būs 9 un 5 lati. Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti varēs iegādāties ar 50% atlaidi.

Invalīdiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties Latvijas Hokeja federācijā (LHF), ieeja brīva, pavadonim biļete ar 50% atlaidi - Ls 2.5Pārbaudes spēles pret Krievijas izlasi būs vienīgās Latvijas valstsvienības mājas spēles pirms olimpiskā hokeja turnīra. Līdz ar to, tā būs lieliska iespēja atbalstīt un novēlēt mūsu izlasei veiksmīgu startu olimpiādē. Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans uz novembra spēlēm ir plānojis sapulcināt spēcīgāko sastāvu. Uz „Arēna Rīga” ledus redzēsim Šveices čempionāta pārstāvjus Kasparu Daugaviņu un Ronaldu Ķēniņu, KHL lokomotīvi Miķeli Rēdlihu, aizsargus Oskaru Bārtuli no Doņeckas „Donbass” un Artūru Kuldu no „Salavat Julajev”, KHL čempionvienības Maskavas „Dinamo” uzbrucēju Mārtiņu Karsumu un protams, Rīgas „Dinamo” puišus.Gatavojoties 2014. gada ziemas olimpiskajām spēlēm 17. un 18. decembrī mūsu izlase izbraukumā divas reizes spēkiem mērosies ar Vācijas izlasi. Savukārt spēļu priekšvakarā Sočos tiks aizvadītas pārbaudes spēles ar Krieviju (08.02.) un Austriju (10.02.) Olimpisko hokeja turnīru Latvijas izlase uzsāks 12. februārī ar spēli pret pēdējā pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvējiem- Šveices izlases hokejistiem. Latvijas izlase otro maču turnīrā aizvadīs 14.februārī, kad mūsējo pretinieki būs Čehija. Dienu vēlāk mūsu izlase sacentīsies ar pasaules čempioniem - zviedriem. 18.februārī būs kvalifikācijas spēles ceturtdaļfinālam, kas norisināsies 19.februārī, bet pusfināli tiks aizvadīti 21.februārī.

Ar iegādāto pārbaudes spēles biļeti būs iespēja apmeklēt arī tās dienas paredzētās Sergeja Žoltoka turnīra spēles, kuras norisināsies turpat „Arēnā Rīga”.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā norisināsies no 7. līdz 9.novembrim, un tajā piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas, Dānijas un Austrijas U-20 izlases. Turnīru organizē Latvijas Hokeja federācija ar Rīgas Domes atbalstu.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs ir viens no Latvijas U-20 izlases gatavošanās posmiem pasaules U-20 čempionātam 1. divīzijā „A” grupā, kas no 15. līdz 21. decembrim norisināsies Polijas pilsētā Sanokā.

Biļetes cena uz 7. novembra spēli starp Latvijas un Dānijas junioru izlasēm būs 2Ls. Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti varēs iegādāties par 1Ls. Invalīdiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties LHF, ieeja brīva, pavadonim 1Ls. Savukārt 8. un 9. novembra spēles varēs apmeklēt ar tās dienas Latvija - Krievija pārbaudes spēļu biļeti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi