Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Skudra: Tas šogad ir mūsu stāsts, visu laiku kaut kur pietrūkst

Veiksmes trūkums spēles izšķirošajos brīžos jau teju kļuvis par Rīgas Dinamo šīs sezonas stāstu, pēc zaudējuma pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē teica galvenais treneris Pēteris Skudra.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien savā laukumā, trīsreiz gūstot vārtus vairākumā, zaudēja Čeļabinskas "Traktor", pagarinot zaudējumu sēriju līdz četriem.

"Dinamo" piekāpās "Traktor" ar 3:4 (0:3, 1:1, 2:0). Vārtus "Dinamo" komandas labā guva Deniss Paršins, Miks Indrašis un Roberts Mamčičs.

"Pirmais periods mums viennozīmīgi nesanāca. Iesākām ļoti kautrīgi un uzmanīgi, lai arī mūsu situācija nav jākautrējas," skaidroja Skudra. "Pirmo periodu izgāzām, ko arī vēlāk pārrunājām."

"Ļoti patika, kā komanda izskatījās otrajā un trešajā periodā. Tas šogad ir mūsu stāsts, ka visu laiku kaut kur drusku pietrūkst."

Skudra uzsvēra, ka spēli sarežģījuši pirmajā periodā nopelnītie sodi. Otros un trešos vārtus "Dinamo" zaudēja mazākuma pēdējās sekundēs, kas bijis īpaši sāpīgi.

"Mazākumā šodien nespēlējām slikti. 14 soda minūtes, protams, ir daudz," uzsvēra speciālists. "Tomēr uzskatu, ka pēdējie divi periodi no "Dinamo" komandas bija ātri un organizēti, pie tam pret ļoti labu klubu."

Jau pēc iepriekšējās spēles Skudra neslēpa, ka pret "Traktor" vārtu drošība tiks uzticēta Zeinam Makintairam, taču viņš ceturtdien pēc pirmā perioda tika nomainīts. 

"Uz Iļju Proskurjakovu biju plānojis paskatīties rīt, bet uzskatu, šī maiņa bija nepieciešama," pauda Skudra. "Pret Zeinu pretenziju nav. Periods bija neveiksmīgs, tāpēc vēlējāmies kaut ko pamainīt sastāvā. Pozitīvu rezultātu tas īsti nedeva, bet otrajā un trešajā periodā vilni uzsita."

Skudra arī zināja nosaukt iemeslu, kāpēc komandai spēles beigās nedaudz pietrūka, lai izlīdzinātu rezultātu.

"Momentu realizācija mums ir lielākā problēma, kas arī nepietika, lai izlīdzinātu rezultātu. Kad nav metienu pa vārtiem un momentu, tā ir cita lieta, bet mums šodien vairākkārt ripa atlēca vārtu priekšā, taču kaut kur pietrūka "taimings"," atklāja treneris.

Tikmēr aizsargs Roberts Mamčičs, kurš ceturtdien guva savus šīs sezonas pirmo vārtus, norādīja, ka spēles beigās centies būt agresīvāks, jo komandai bijis nepieciešams "gols". Liepājā hokeja prasmes apguvušais spēlētājs norādīja, ka lielāko darba daļu paveica pārinieks Metjū Majone, bet viņam ripa bija jāieraida tukšos vārtos.

Dinamo" ar 12 punktiem 30 mačos ir pēdējā vietā līgā, kamēr "Traktor" ar 44 punktiem 33 spēlēs Austrumu zonā ieņem trešo vietu 12 komandu vidū.

Arī nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs savās sienās, piektdien tiekoties ar Roberta Bukarta pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ".

Jau ziņots, ka "Dinamo" līdz sezonas beigām parakstījusi līgumu ar uzbrucēju Gļebu Zirjanovu, kamēr atteikumu draftā ievietots uzbrucēji - Zeks Mičels, Konstantīns Komareks un Mets Vaits. Hokejisti atteikumu draftā pavadīs 48 stundas, kuru laikā viņus var izvēlēties kāda cita KHL komanda.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi