Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Smirnovs rezultatīvs NLA latviešu duelī; Punnenovam zaudējums

Latvijas hokejists Deniss Smirnovs otrdien paildzināja savu rezultativitātes sēriju, Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) spēlē pārspējot Ronalda Ķēniņa pārstāvēto Laussane, kamēr Ivars Punnenovs nespēja glābt savu komandu no zaudējuma.

Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette" viesos ar rezultātu 5:3 (1:1, 2:1, 2:1) uzveica "Laussane".

Smirnovs ar rezultatīvu piespēli izcēlās pirmajā vārtu guvumā, piespēlējot pēc uzvarēta iemetiena, kā arī uzvaras vārtu guvumā. Kopumā Smirnovs uz ledus pavadīja 16 minūtes un 34 sekundes, no kurām divas minūtes un 44 sekundes pavadītas vairākumā. Spēlētājs divreiz meta pa vārtiem un spēli noslēdz ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. 

Zīmīgi, ka šīs sezonas pirmajās sešās spēlēs Smirnovs ar rezultativitāti nav izcēlies tikai vienā spēlē, bet kopumā viņa rēķinā jau seši rezultativitātes punkti (1+5).

Vēl šajā mačā debiju NLA piedzīvoja aizsargs Sandis Smons, kurš "Servette" rindās laukumā pavadīja divarpus minūtes, bet ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

Tikmēr pretinieku rindās četrus metienus pa pretinieku vārtiem izdarīja Ķēniņš, kurš laukumā pavadīja 17 minūtes un 26 sekundes, vienreiz nopelnot arī noraidījumu. Hokejists laukumā bija arī nevienādos sastāvos - vairākumā nedaudz vairāk nekā divas minūtes, bet mazākumā vienu minūti un 46 sekundes. Spēli Ķēniņš noslēdza ar neitrālu lietderību.

Citā NLA spēlē vārtsarga Punnenova Langnau "Tigers" viesos ar 0:2 (0:0, 0:0, 0:2) piekāpās "Ambri-Piotta".

Punnenovs vārtos nostāvēja visu spēli, atvairot 31 no 33 metieniem, tādējādi atvairīto metienu procents šoreiz gana augsts - 93,94%. 

"Tigers" nākamā spēle paredzēta ar Ķēniņa "Laussane", bet "Servette" jāspēkojas ar "Lugano", kurā iepriekš vairākas sezonas spēlēja Elvis Merzļikins.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām vienībām NLA čempionātā vislabāk sokas "Servette", kas ar 14 punktiem ieņem otro vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi