Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Tribuncovs gatavs sevi pierādīt Nolanam

Ilggadējais Latvijas hokeja izlases aizsargs Atvars Tribuncovs, pēc ilgāka pārtraukuma atkal saņemot uzaicinājumu uz valstsvienību, ir gatavs apliecināt savu noderīgumu un cīnīties par vietu komandā.

Pēdējo reizi valstsvienībā Tribuncovs spēlēja 2008.gadā pārbaudes turnīrā Polijā, bet pēc tam, kad pavasarī viņa un tā brīža izlases vadības ceļam pārskrēja melns kaķis, kā dēļ Tribuncovs tika atskaitīts no izlases, kas gatavojās pasaules čempionātam, viņš izsaukumu uz valstsvienību vairs nesaņēma. Šosezon Latvijas izlasei ir jauns galvenais treneris, un pieredzējušais aizsargs, kurš šosezon spēlē Baltkrievijas klubā HK Gomeļ, ir gatavs atkal sevi pierādīt.

Viņu neuztrauc tas, ka uzaicinājums sekojis pēc tam, kad savainojumu dēļ izlasei palīdzēt nevarēja vairāki citi aizsargi. "Sākotnēji bija neliels sarūgtinājums, ka mana vārda starp kandidātiem nav, taču biju jau samierinājies, kad sekoja aicinājums braukt uz Rīgu. Varbūt senāk, kad izlasē bija cita vadība, es būtu padomājis, ka mani sauc, lai aizlāpītu robus. Varbūt tā ir arī šoreiz, to es nezinu, taču gribēju braukt, mani pašreizējā situācija apmierina," pastāstīja hokejists, kurš saprot, ka pie jaunā izlases trenera Teda Nolana visiem hokejistiem sākumā iespējas būs vienādas. "Par to jau ir runa, jo kad [izlases galvenais treneris] bija Kurts Lindstrēms, tad arī visiem bija dota iespēja. Te [komplektējot sastāvu] nav kaut kādas radu būšanas vai kaut kas tamlīdzīgs," Tribuncovs uzsvēra, ka ir gatavs izmantot iespēju.

Atgriezties izlasē viņam ir patīkami, un pēc valstsvienības viņš bijis noilgojies. "Izlasē vienmēr bijis patīkami, tās ir pārmaiņas ikdienā," piebilda Baltkrievijas čempionāta rezultatīvākais (7+32) aizsargs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi