Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Znaroka un Vītoliņa vadītā Spartak pārtrauc treniņnometni koronavīrusa dēļ

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas Spartak, kuru vada Oļegs Zanroks un Harijs Vītoliņš, koronavīrusa dēļ apturējusi treniņnometni, piektdien ziņots kluba tīmekļa vietnē.

Klubu, kura rindās iepriekšējā sezonā spēlēja Latvijas hokejisti Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, vada kādreizējais Latvijas izlases spēlētājs un bijušais Latvijas valstsvienības vadītājs Oļegs Znaroks, bet viņam palīdz Harijs Vītoliņš.

""Spartak" apstiprina, ka virkne hokejistu un komandas personāla pašlaik tiek ārstēti pēc pozitīvu koronavīrusa testu fiksēšanas. Trīs "Spartak" spēlētājiem bija pozitīvas analīzes vēl pirms komandas pulcēšanās sākuma. Hokejisti atradās izolācijā savās dzīvesvietās," vēsta kluba mājaslapa.

"10.jūlijā spēlētājiem, treneriem un komandas personālam, kas iesaistīts treniņprocesā, tika veikta Covid-19 pārbaude, ievērojot visus nepieciešamos piesardzības pasākumus. Saskaņā ar pārbaudes rezultātiem diviem hokejistiem un vienam cilvēkam no komandas personāla tika identificētas pozitīvas analīzes," sacīts kluba paziņojumā.

"Visi viņi nekavējoties tika izolēti vienvietīgos viesnīcas numuros, no komandas medicīniskā štāba saņemot nepieciešamo ārstēšanu. Spēlētāji, kuriem bija negatīvs koronavīrusa analīžu rezultāts, tika pielaisti padziļinātām medicīniskām pārbaudēm," par paveikto vēsta klubs.

Pirms treniņnometnes sākuma Novogorskā tika veikta vēl viena spēlētāju, treneru un apkalpojošā personāla pārbaude. Sešiem spēlētājiem un vienam komandas personāla pārstāvim tika uzrādīta pozitīva Covid-19 reakcija.

"Viņi tika izolēti savās dzīvesvietās. Kopumā slimības gaita ir viegla un bez komplikācijām. Spēlētājiem ar negatīviem analīžu rezultātiem tika atļauts piedalīties treniņprocesā Novogorskā," ziņo komandas tīmekļa vietne. "Tajā pašā laikā pēc konsultācijām ar Patērētāju tiesību aizsardzības un cilvēka labklājības uzraudzības federālā dienesta ("Rospotrebnadzor") speciālistiem šodien tika nolemts apturēt treniņprocesu un veikt visu hokejistu, treneru un klubu darbinieku, kuri atrodas sporta bāzē Novogorskā, papildu pārbaudes."

Pirmās papildu pārbaudes tika veiktas 17.jūlijā, atkārtotas plānotas 21.jūlijā. Balstoties uz šo testu rezultātiem, tiks pieņemts lēmums par tālāko "Spartak" treniņnometnes gaitu.

Krievijas ziņu portāls "sport-express.ru" ziņo, ka savā "Instagram" vietnē par saslimšanu paziņojis "Spartak" komandas aizsargs Andrejs Zubarevs.

Aizvadītajā sezonā latviešu pārstāvētā vienība pamatturnīrā Rietumu konferencē ieņēma piekto vietu, bet Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā ar 2-4 piekāpās Mika Indraša pārstāvētajai Maskavas "Dinamo".

Top komentāri

jebaķka 3%
j
Uz ledus mikrobu nav !
Ko VID ?
K
Korona Huju Liga
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi