Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Znaroks apmierināts ar komandas disciplinēto sniegumu

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc komandas uzvaras pārbaudes spēlē pār Baltkrieviju bija apmierināts ar komandas disciplinēto spēli un sniegumu.

"Komanda nospēlēja ļoti disciplinēti, izpildīja doto uzdevumu," gandarījumu pēcspēles preses konferencē pauda Znaroks. Detalizētāk izvērtēt aizvadīto spēli Znaroks atteicās, jo lai to darītu, mačs vēlreiz jānoskatās videoierakstā un jāizanalizē.

Latvijas izlases galvenais treneris sacīja, ka viņam jau ir zināmi trīs uzbrucēji trijnieki, kuri brauks uz pasaules čempionātu Vācijā, savukārt līdz čempionātam ir jāizveido kaujasspējīgs ceturtais uzbrucēju virknējums. Grūtāka izšķiršanās būs par aizsardzības līnijas spēlētājiem.

Treneris uzsvēra, ka šo spēli viņa komanda aizvadījusi praktiski ar jauniešu sastāvu, jo vairākiem pieredzējušajiem izlases hokejistiem tika dota atpūta. Taču otrajā spēlē piektdien laukumā dosies Herberts Vasiļjevs, Mārtiņš Cipulis, Aleksandrs Ņiživijs, Lauris Dārziņš un arī no Vācijas atbraukušais aizsargs Arvīds Reķis. Savukārtu to, kurš sargās Latvijas izlases vārtus, lems vārtsargu treneris Mihails Vasiļonoks.

Baltkrievijas izlases galvenais treneris Eduards Zankovecs atzina, ka pretinieks spēlējis disciplinēti. "Latvijas izlase labi nospēlēja aizsardzībā un izmantoja savas iespējas. Ja ne Masaļskis, tad rezultāts būtu cits," prātoja pretinieku vienības trenerim, kuram šī bija pirmā spēle pie valstsvienības stūres.

Viņa vadītās komandas spēlētāji kļūdījušies vidējā zonā, sniegumam pietrūcis asuma, un daudz spēka hokejisti patērējuši laukuma stūros, tāpēc uzbrukumi neizdevās tādi kā trenerim gribētos. Zankovecs norādīja, ka cīņas gaitu iespaidojis arī tas, ka Baltkrievijas izlasei šī bija pirmā pārbaudes spēle un daudzi hokejisti nebija spēlējuši vairāk kā mēnesi.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase izcīnīja uzvaru ar 3:2. Piektdien "Arēnā Rīga" plkst. 19.30 abas izlases tiksies atkārtoti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi