Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Znaroks sakauj Ržihu ar 4:0, KHL finālā gaidīs Pujacu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas finālā otrdien iekļuva Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas Dinamo komanda.

Rietumu konferences finālsērijas ceturtajā mačā Dinamo savā laukumā ar rezultātu 6:1 (3:0, 3:1, 0:0) pārliecinoši pieveica Sanktpēterburgas SKA hokejistus, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4:0.

Pirms diviem gadiem Znaroka vadītie HK MVD arīdzan iekļuva KHL finālā, tomēr piekāpās Kazaņas Ak Bars septiņās spēlēs ar 3:4. 

Laukuma saimnieki jau spēles pirmajās 15 minūtēs guva trīs vārtus, bet līdz otrās trešdaļas vidum Dinamo komanda panāca jau 6:0, izšķirot mača likteni.

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Mihails Aņisins, bet pa reizei precīzi meta Konstantīns Gorovikovs, Deniss Mosaļovs un Leonīds Komarovs. Savukārt SKA rindās ar vienīgo precīzo metienu izcēlās Dmitrijs Kaļiņins.

Aņisins šīs sezonas Gagarina kausa izcīņā guvis jau 13 vārtus, un viņš ir sasniedzis jaunu šī turnīra rekordu gūtajos vārtos.

Iepriekšējo rekordu pagājušajā sezonā sasniedza Magņitogorskas Metallurg komandas uzbrucējs Gļebs Kļimenko, kurš Gagarina kausā izcēlās ar desmit precīziem metieniem.

Ceļā uz KHL finālu Znaroka vadītā komanda uzvarējusi 12 no 14 spēlēm, 1.kārtā ar 4:0 pārspējot Minskas Dinamo, bet Rietumu konferences pusfinālā uzveicot Ņižņijnovgorodas Torpedo ar 4:2. Varenie SKA arīdzan atstāti tukšā - sērijā 4:0.

Kā ziņots, Austrumu konferences finālsērijā pēc pirmajiem trim mačiem Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas Avangard komanda ar 2-1 uzvar regulārā čempionāta spēcīgāko vienību Čeļabinskas Traktor. Šīs sērijas ceturtais mačs trešdien notiks Omskā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi