Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Znaroks un Ržiha gandrīz sakaujas pēc dramatiskās spēles

Pēc pirmās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas spēles starp Maskavas Dinamo un Sanktpēterburgas SKA komandām trešdien gandrīz sakāvušies klubu galvenie treneri Oļegs Znaroks un Milošs Ržiha, vēsta Sport-Ekspress.

Tiek ziņots, ka pa ceļam uz pēcspēles preses konferenci abi speciālisti satikušies spēlētāju tunelī un sākuši aktīvi pārspriest mača notikumus. Saruna izvērtās augstos toņos, abiem speciālistiem asi reaģējot uz otra teikto. Tiek ziņots, ka treneri bijuši ļoti tuvu atklātam kautiņam.

Pašā preses konferencē abi treneri gan apgalvoja, ka viņu starpā valda labas attiecības, bet notikušais ir tikai emociju rezultāts. Papildlaikā tiesneši neieskaitīja SKA gūtos vārtus, jo tie tikuši iesisti ar kāju. Jau pēc nepilnas minūtes Dinamo iemeta uzvaras ripu, uzsākot sēriju ar panākumu.

Jau iepriekš vēstīts, ka Znarokam šis pavasaris ir īpaši emocionāls, jo viņš play-off laikā jau paspējis iesaistīties vairākos konfliktos. Savukārt Ržiha vēl pirms šīs sērijas sākuma atzina, ka no Znaroka nebaidās.

Sērijas pirmajā mačā Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Dinamo komanda trešdien rezultatīvā cīņā izbraukumā ar 5:4 pirmajā pagarinājumā pārspēja SKA hokejistus.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi