Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ātruma cilts: divpadsmitgadnieki ar superbaikiem gatavi pārsteigt pasauli

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma Ātruma cilts sēriju. Pauls Timrots šoreiz satiek Latvijas motosporta jaunos talantus – puikas, kuri, sekojot tēvu pēdās, gatavojas startam pasaules čempionātā motošosejas Mini GP Spānijā.

Pat pieredzējušākie Ātruma cilts skatītāji piekritīs, ka bieži nesanāk redzēt divpadsmitgadnieku pilnā gāzē traucamies pie superbaika stūres. Bruno Moto pārstāvim, motosportistam Garijam Rožkalnam pēdējos gados tā ir ikdiena, jo viņš meties trenēt jaunos braucējus, kuri nu aizcīnījušies līdz startam pasaules čempionātā. 

Lai to paveiktu, Garijs rīkojis piecus Baltijas čempionāta posmus, kas labākajiem devuši iespēju jau drīzumā doties uz čempionātu Valensijā, Spānijā. Viņu vidū ir arī divpadsmitgadnieks Timurs Ščičko, braucējs ar trīs gadu pieredzi, kurš centīsies tikt starp 20 labākajiem pasaulē. Timurs pirms motosporta trenējies boksā un ir apņēmības pilns turpināt savu moto dzīvi nākamajā līmenī. 

Jaunie sportisti droši startē ar 110 vai 160 kubikmetru spēkratiem, kas bieži vien lielāku satraukumu izraisa vecākiem un līdzjutējiem trases malās. Kā puiku tēvi, motoru sportā visu pieredzējušie veterāni, spēj saglabāt mieru un cik izmaksā bērnu moto treniņi, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā. 

Raidījumā Ātruma cilts Pauls Timrots un komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi