Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Ātruma cilts: F1 inženieris Tukumā būvē mini Lamborghini

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šīs sezonas noslēdzošo raidījuma Ātruma cilts sēriju. Tajā Pauls Timrots devies apciemot skatītājiem jau zināmo F1 autoinženieri Stīvenu Hārtliju, kurš autobūves tehnoloģiju inovācijās nonācis jaunā līmenī – līdz mini Lamborghini superkāru būvniecībai.

Savulaik Stīvena stāsts ne pa jokam pārsteidza Paulu un raidījuma skatītājus – bijušais F1 autoinženieris pirms pāris gadiem pieteicās metinātāja amatam Kandavā un nonāca līdz bērnu retro stila elektroauto būvniecībai. 

Šobrīd Stīvens pēc klientu pieprasījuma no aizraušanās ticis pie sava biznesa Tukumā – viņš būvē uz pusi mazākas superkāru oriģinālu kopijas, ko jau ļoti atzinīgi novērtējuši kolekcionāri ASV. Paulam ir iespēja izpētīt 1964. gada Lamborghini Miura modeli, kas Stīvena ražotnē tapis 2,5 gadu laikā. Mazais auto spēj sasniegt 45 kilometrus stundā, tam ir plastmasas virsbūve un elektromotors, bet ar laiku plānots būvēt arī modeļus ar benzīna motoru. 

Kurš būs nākamais modelis, kam pieķersies Stīvens, noskaidrosim sezonu noslēdzošajā raidījuma sērijā. Ātruma cilts pie skatītājiem ar jaunām epizodēm atgriezīsies augustā. 

Raidījumā Ātruma cilts vadītājs Pauls Timrots un komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi