Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ātruma cilts video: Madara Biedriņa lepni izrāda savu Mercedes kabrioletu

Portāls Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Raidījuma rubrikā par unikāliem pagājušā gadsimta auto ražojumiem Bez ABS viesojas kādreizējā NBA spēlētāja Andra Biedriņa sieva Madara Biedriņa un viņas sarkanais 86. gada 4,2 litru Mercedes-Benz 420 kabriolets. Lai gan tas ir Madaras sapņu auto, Mercedes uz ceļa ir sarūpējis arī kuriozus momentus.

Mercedes-Benz 420 ir Madaras ilgi lolots sapnis. Sarunā ar Paulu Timrotu viņa skaidro, kādēļ no plašā auto klāsta izvēlējusies tieši šo Mercedes skaistuli un kā izdevās tik pie noskatītās mašīnas. Madara arī neslēpj, ka iepriekš automašīnas uztvērusi tikai kā pārvietošanās līdzekli, bet Mercedes-Benz 420 izdevās mainīt viņas domas. 

Dodoties izbraucienā ar sarkano kabrioletu, Madara ar lepnumu stāsta par mašīnas tehniskajām īpašībām – auto ir līgans un viegli vadāms, motors ir jestrs un kopumā viss esot "pa smuko". Pērn auto pirmo reizi piedalījusies arī vēsturisko automašīnu salidojumā, kas vēl vairāk nostiprināja pārliecību par mašīnas izcilību. 

Tomēr, pēc Madaras domām, auto ir arī daži trūkumi. Viens no tiem – sarežģīta jumta uzlikšana, kuras dēļ reiz lietū nācās pamatīgi piepūlēties, lai neizmirktu.  Pauls nolemj Madarai palīdzēt un mēģināt jumtu uzstādīt. Jau pēc pirmajiem centieniem skaidrs – uzdevums nav viegls. Vai abiem šis izaicinājums izdosies, noskaidrosim jaunākajā Ātruma cilts sērijā. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi