Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ātruma cilts video: ukraiņi zaporožecu karalim uzdāvina sapņu auto

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma Ātruma cilts sēriju. Tās viesis ir Intars Pavlovičs, zaporožecu karalis un ZAZ kluba vadītājs, kurš saņēmis īpašu dāvanu no ukraiņu draugiem – ZAZ pikapu.

Viesojoties Ātruma ciltī šī gada martā, Intars Paulam Timrotam atklāja savu sapņu auto. Nav pagājis pat pusgads, un Intara sapnis ir piepildījies. Sākoties karam Ukrainā, viņš ar Tukuma novada atbalsta komandu un draugiem sākuši meklēt un vest ukraiņiem tik nepieciešamos auto. Šobrīd jau saziedoti 52 braucamie, un atbalsts Ukrainai turpinās.

Pateicībā par palīdzību kādā no braucieniem ukraiņi Intaram sagādājuši milzu pārsteigumu – uzdāvinājuši ZAZ pikapu, ko paši netīšām ieraudzījuši sētā, piegādājot latviešu ziedoto auto.

Savulaik Ukrainā saražoti ap 2500 šādu spēkratu, un ZAZ kolekcijā tas ir liels retums. Pikapam ir divi izpūtēji, četri cilindri un oriģinālā 40 zirgspēki.

Intars ar savu dāvanu no Ukrainas mērojis 1000 kilometru uz Latviju, un auto ceļu izturējis vien ar nelielu tehnisku ķibeli. Sēžot zapiņā, Pauls Timrots atzīst, ka sadursmē iekulties negribētu, bet brauciens ir stabils un auto labi turas. Turklāt tas varētu uzvarēt konkursā par vismazāk pogām uz paneļa.

Kāpēc šo zaporožeca modeli industriāli nav iespējams atkārtot un kāds būs nākamais Intara sapņu auto, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.    

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi