Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas blakusvāģu motokrosa izlase Nāciju kausā izcīna piekto vietu; Stupelis ar Igauniju tiek pie bronzas

Latvijas blakusvāģu motokrosa ekipāžas svētdien Čehijā izcīnīja piekto vietu Nāciju kausā, kamēr Latvijas kantētājs Kaspars Stupelis kopā ar Igauniju tika pie bronzas godalgām.

Latviju šajās sacensībās pārstāvēja Daniela Lielbārža un lietuvieša Konstantīna Belecka ekipāža, Māra Rupeika un Kaspara Liepiņa divnieks, Didža Gorbenko un francūža Rūdolfa Lebretona duets.

Uzvaru ar 13 punktiem izcīnīja Nīderlande, otro vietu ar 29 punktiem ieņēma Lielbritānija, kamēr labāko trijnieku ar 32 punktiem noslēdza Igaunija, kuras rindās startēja arī Latvijas kantētājs Stupelis kopā ar igauni Gerdu Gordejevu.

Latvija ar 37 punktiem ierindojās piektajā vietā 15 vienību konkurencē.

Pirmajā braucienā, kurā sacentās A un B grupas sportisti, Lielbārdis/Beleckis ieņēma sesto vietu, astotajā vietā finišēja Gordejevs/Stupelis, bet Rupeika/Liepiņš ierindojās devītajā pozīcijā. Ātrākā pirmajā braucienā bija Beļģijas ekipāža ar Marvinu Vanlušenu un Robiju Baksu sastāvā.

Tikmēr otrajā braucienā, startējot B un C grupām, Rupeiks/Liepiņš izcīnīja septīto vietu, Gorbenko/Lebretons ieņēma desmito vietu. Uzvaru otrajā braucienā izcīnīja Nīderlandes vienība Kūns Hermanss/Robe de Vēns, bet Gordejevs/Stupelis finišēja piektie.

Noslēdzošajā braucienā, uz starta stājoties A un C grupām, Lielbārdis/Beleckis ieņēma piekto vietu, bet Gorbenko/Lebretons izcīnīja vēl vienu desmito vietu. Šoreiz nepārspēta palika cita Nīderlandes komanda ar Etjēnu Baksu un čehu Ondržeju Čermāku sastāvā.

Sestdien kvalifikācijas sacensībās Latvijas vienība arī ierindojās piektajā vietā.

Turpat Čehijā norisinājās arī Nāciju kauss kvadracikliem, kurā Latvija ierindojās devītajā pozīcijā. Latvijas komandas sastāvā bija Matīss Palēvics, Reinis Bicāns un Valērijs Kuzmins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi